TARSUS, SELDA BAĞCAN’LA “BAHARA MERHABA” DİYECEK

MAYIS’TA TARSUS BİR BAŞKA GÜZEL

Gündem Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 09:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
171 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediyesi 2. Tarsus Müzik Günleri kapsamında Türk Halk Müziği ve Anadolu Rock Müziği’nin Usta Sanatçısı Selda Bağcan’ı Tarsuslular ile buluşturuyor. Tarsus, 2. Tarsus Müzik Günleri kapsamında Selda Bağcan’la “Bahara Merhaba” diyecek. Selda Bağcan, 2 Mayıs Salı günü saat 20.30’da Atatürk Gösteri Merkezi’nde sahne alacak. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tüm Tarsusluları büyük konsere davet etti.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen (2-7 Mayıs) Tarsus Müzik Günleri ile yine birbirinden güzel sanatçılar Tarsus’ta ağırlanacak. Selda Bağcan ile açılışı yapılacak olan bahar konserinde dillere destan olan şarkılarını seslendirecek. Her yaştan kesimin severek dinlediği Selda Bağcan, sanatın, müziğin kentinde unutulmaz parçalarını söyleyecek. Bu bahar Tarsus’ta doyasıya yaşanacak.

Konser öncesi ise Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası, Atatürk Gösteri Merkezi’nde saat 19.30’da sahne alacak.

“2. TARSUS MÜZİK GÜNLERİ’NDE MÜZİĞİ DOYASIYA YAŞAYACAĞIZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “ Tarsus’umuzu sanat ile buluşturmaya devam ederek bu yıl düzenlediğimiz bahar konserimizi Selda Bağcan ile taçlandırıyoruz. Sanatın, müziğin başkenti olan kentimizde etkinliklerimiz devam edecek. 2-7 Mayıs tarihleri boyunca 2. Tarsus Müzik Günleri’nde müziği doyasıya yaşayacağız. Bahar Konserimize tüm halkımız davetlidir.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.