TARSUS BELEDİYESİ, ÇOCUKLARIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPARAK 8 KREŞ AÇTI

BAŞKAN BOZDOĞAN, “BEN HALKIMLA YÜRÜRÜM, GERİSİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL”

Gündem Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 11:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
147 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Belediyesi tarafından çocukların hayatlarında en iyi başlangıcı yapmalarına olanak sağlamak amacıyla Fatih Mahallesi’ne Bedrettin Sarpkaya Kreş ve Gündüz Bakım Evi kazandırıldı. Tarsus’a kazandırılan toplamda 8 kreşle Tarsus Belediyesi çocuklara temiz, güvenli, çağdaş bir eğitim olanağı sunmaya, çocukların geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta her güne 1 proje kazandırarak Tarsuslular tarafından takdir almaya devam ediyor. Çocukların eğitimi ve annelerin istihdamını öne çıkarmaya yönelik Bedrettin Sarpkaya Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı gerçekleştirildi. Tarsus’a kazandırılan bu kreşlerle çocukların sağlıklı bir ortamda yetişmeleri ve nitelikli eğitim almaları sağlanıyor. Kreşler, çocukların gelişimine uygun şekilde yapılarak, dersler ve oyunlar ise uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Tarsus’a toplamda kazandırılan 8 kreşle birlikte çocuklar, güvenli ve keyifli bir ortamda oyun oynayarak öğrenme fırsatı buluyorlar.

“HER MAHALLEYE KREŞ AÇILACAK”

Çocukların geleceği için Tarsus’a 8. kreşi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Bugün “Her Gün Bir Açılış” etkinliklerimizde bir kreşimizin daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu tür kreşler, eğitim yerleri, kurumlar, anaokulları belki de geleceğini göremediğimiz, bilmediğimiz çocuklarımızın canlı mesaj olduğunu gösterir bizlere. Onların yetişmesi sağlıklı birey olması için önemli olan kurumlardır. Bu tür kurumlarda önemli olan sağlıklı bireyleri yetiştirirken sağlıklı insanların öğretmenlerimizin de yetiştirilmesidir. Şu an 8. kreşimiz açılıyor. Bir ilçe belediyesinin yaptığı sekizinci kreş çok önemli bir adımdır. Hiç merak etmeyin her mahalleye kreş açılacak. Her mahallenin kreşi olacak. Çünkü kreş sadece çocuklarımızın geleceği için değil annelerinde rahatlaması için açıyoruz. “ dedi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tarsus’un il olması için çalıştıklarını ve halkının yanında olduğunu söyleyen Başkan Bozdoğan, “Bu kent il olduğunda ki mutlaka ama mutlaka il olacak ne Adana'dan ne Mersin'den, ne Ankara'dan bu kente kimseyi karıştırmayacağız. Biz bize yeteriz, yeter ki bize gölge etmesinler. Hizmette dört yıl geçti. 25 yıllık MHP'nin iktidarda olduğu bir belediyede görevi devraldık. Herkesin canla başla bize yardımcı olması gerekirken kimi zaman kendi içimizden vurulduk. Ama hiç önemli değildi. Önemli olan neydi biliyor musunuz? Herkese karşı, dimdik dur, doğru olanı bildiğinden asla şaşma. Herkes gece gündüz çalıştı, çalışmaya devam edecek. Allahu-teala dolu ellere bakmıyor. Temiz ellere bakıyor. Allah'a çok şükür elimiz tertemiz. Biz bu yolda devam edeceğiz. Benim arkamda sadece halkım var. Ben halkımla yürürüm, gerisi hiç önemli değil.” diyerek açılışların hayırlı olmasını diledi.

“FİYATLAR ÇOK UYGUN”

Fiyatların çok uygun olduğuna değinen bir vatandaş “Yapılan bu kreşten çok memnunum. Diğer kreşlerin fiyatlarını az çok biliyoruz. Benim 2 kızım daha var hepsine ne ödeme yapabilirim biliyorsunuz. Fiyatlar çok uygun. Böyle bir yer olduğu için teşekkür ediyorum.” şeklinde belirtti.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM,  ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPIYOR.”

Yapılan hizmetlerden memnun kaldığını söyleyen başka bir vatandaş “Belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Çok güzel şeyler yapıyor. Tarsus’umuzu güzelleştiriyor daha ne isteyelim.” dedi.

 

 

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.