TADER Genel Başkanı Semih Özsu'nun ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ Kutlama Mesajı

Özsu mesajında; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün TBMM’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir" dedi.

Gündem Yayın: 23 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 23.04.2023 13:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
93 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Özsu mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘’Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’’ ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve Milli Egemenliğimizin, bütün dünyaya ilan edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün TBMM’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir. Dünyadaki tek çocuk bayramı olan ‘’Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ nın kutlandığı 23 Nisan, aynı zamanda dünyadaki sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği gündür.

Umudumuz olan çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu yaşamasını, onların tarihini iyi bilen, insana değer veren, milli ve manevi değerleri önemseyen, yeniliklere ve gelişmelere açık donanımlı, yetenekli ve vatansever kuşaklar olarak yetişmelerini sağlamak, büyükleri olarak bizlerin en önemli görevidir. Çocuklarımızdan beklentimiz ise; sorumluluklarının bilincinde olup bilimi ve teknolojiyi çok iyi ve yerinde kullanarak, onlara emanet edeceğimiz Ülkemizi her alanda daha gelişmiş ve güçlenmiş olarak kendilerinden sonraki nesillere emanet etmeleridir.

Bu düşüncelerle, savaşların son bulduğu bir dünyada yaşamak ve çocuklarımıza savaşların olmadığı barış içerisinde bir dünya bırakmak temennisiyle ’Birinci TBMM’nin açılışının 103. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı  kutluyor, bir kez daha başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Birinci Meclisin kurucu üyelerini, kurtuluş savaşının eşsiz kahramanlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.