EMEKLİYLE DALGA GEÇMEYİN!

CHP’Lİ PALAMUT, EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNİ ARTIRMADIĞINA İŞARET ETTİ

Gündem Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 07:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
142 okunma
Takip EtGoogle News

EMEKLİYLE DALGA GEÇMEYİN!

CHP’Lİ PALAMUT, EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNİ ARTIRMADIĞINA İŞARET ETTİ

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, 2018'de bin TL olan bayram ikramiyesinin asgari ücrete oranının yüzde 62 iken;  3 bin TL olan bayram ikramiyesinin 2024’te asgari ücrete oranının yüzde 18’e gerilediğine dikkat çekerek, “Emekli bayram ikramiyesi artırmadı, aksine azaldı. Emeklimizle dalga geçmeyin!” diyerek tepkisini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, “müjde” diye sunulan 3 bin TL’lik bayram ikramiyesini eleştirdi.

2018'de bin TL olan bayram ikramiyesinin asgari ücrete oranının yüzde 62 iken;  3 bin TL olan bayram ikramiyesinin 2024’te asgari ücrete oranının yüzde 18’e gerilediğini ifade eden Başkan Palamut, “Emekli bayram ikramiyesi artırmadı, aksine azaldı. Emeklilerimiz, emekli maaşıyla geçinemiyor. Her geçen gün yoksullaşıyor. 10 bin lira ile yaşamak zorunda bırakılan emekli vatandaşımız hakkı olanı istiyor. Emeklimizle dalga geçmeyin! Emeklilere Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğiz. Emeklilere milli gelir artışından refah payı vereceğiz. Emeklimiz bugün yaşadıklarını asla unutmayacak ve iktidara gereken dersi sandıkta verecektir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.