AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKKI MENİZ: “MERSİN’DE YİNE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan AK Parti Mersin Milletvekili Hakkı Meniz parti yöneticileri ve partilileriyle saha çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 12:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
118 okunma
Takip EtGoogle News

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan AK Parti Mersin Milletvekili Hakkı Meniz parti yöneticileri ve partilileriyle saha çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

“Durmak Yok, Yola Devam” parolasıyla çıktıkları kutsal yolda Mersin’in tüm ilçelerinde halkla buluşmaya yoğun bir şekilde devam etmekte olduklarını belirten Milletvekili adayı Hakkı Meniz, seçim çalışmalarını Akdeniz ilçesinin merkezinde ve Huzurkent’in Adnan Menderes, Kulak, Bahşiş, Köselerli ve Nacarlı mahallelerinde sürdürdü.

Gittikleri her yerde halkın sevgi gösterileriyle karşılaştıklarını ve bundan büyük gurur duyduklarını belirten Hakkı Meniz, “Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi ve teveccüh; 14 Mayıs Genel Seçimlerinde bir kez daha AK Parti’yi 2018 seçimlerinde olduğu gibi yine birinci parti yapacaktır” dedi.

Mersin’i karış karış dolaşmayı sürdürdüklerini belirten Meniz, “Biz dün olduğu gibi bugün de sahayı boş bırakmıyoruz. Ülkemizi yıkmayı, ülkemize ihanet etmeyi vaad edenlere karşı asla boş durmayacağız ve bu ihaneti her gittiğimiz noktada bütün vatandaşlarımıza anlatacağız. Vatandaşlarımıza attıkları her oyun Diyarbakır annelerinin gözyaşı olmaması gerektiğini anlatıyoruz” diye konuştu.

 “MERSİN’DE YİNE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

14 Mayıs seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Milletvekili Av. Hakkı Meniz, “Saha çalışmalarından çok güzel sonuçlar alıyoruz. Türkiye’yi geleceğe taşıma kararlılığını sürdüren AK Parti 2018 genel seçimlerinde olduğu gibi tüm Türkiye’de olduğu gibi bu seçimde de hem Türkiye’de, hem Mersin’imizde yine birinci parti olacaktır. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta ilk turda yine Cumhurbaşkanı seçilecektir. Biz, bu aziz milletin sağduyusuna dün olduğu gibi bugünde güveniyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.