MİLLETVEKİLİ UYSAL, BOZYAZI VE ANAMUR İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

MHP'Lİ UYSAL: BOZYAZI EHLİNE EMANET, GELECEĞİN ANAMUR'U İÇİN BİR KEZ DAHA HİDAYET BAŞKAN

Gündem Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 08:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
84 okunma
Takip EtGoogle News

MİLLETVEKİLİ UYSAL, BOZYAZI VE ANAMUR İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

MHP'Lİ UYSAL: BOZYAZI EHLİNE EMANET

MHP’Lİ UYSAL: GELECEĞİN ANAMUR'U İÇİN BİR KEZ DAHA HİDAYET BAŞKAN

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Bozyazı ve Anamur ilçelerini ziyaret ederek, belediye başkanlarının seçim çalışmalarına destek oldu. Bozyazı ve Anamur'un Cumhur İttifakı Belediyeciliğiyle yeni dönemde altın çağını yaşayacağını ifade eden Uysal "Mersin'in cennet iki ilçesi Bozyazı ve Anamur'u ziyaret ettik. Hemşehrilerim istikrarın Cumhur İttifakı'nda olduğunu çok iyi biliyor." şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu Bozyazı ve Anamur ilçelerindeydi. İlk olarak Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Çetinkaya ile Lenger Mahallesi'nde açık hava toplantısında vatandaşlarla buluşan Uysal, kadınlarla birlikte sıkma pişirdi, ikramda bulundu. Bozyazı'da muz seralarını da ziyaret eden Uysal, üreticilerden de bilgiler aldı. Milletvekili Uysal "Sıcak karşılamanız bizi ziyadesiyle memnun etti. Lenger mahallemiz genel seçimde de yerel seçimde de tercihini hep Cumhur İttifakı ve MHP'den yana kullanmış. Güvenmiş ki yıllardır aynı anlayışla yönetiliyor. Mustafa Başkanımızın mütevazi kişiliği ve ilçeye yaptığı ağabeylik takdire şayan. Birliğin gücü, Bozyazı'da vatandaşa hizmet noktasında olumlu yansıyor. 31 Mart akşamı siz; Mustafa Çetinkaya Başkanımızı bir kez daha belediye başkanı seçerseniz özellikle gençlerimiz ve kadınlarımız için gençlik merkezleri, spor salonları yapılacak. Sini Çayı'nda devam eden çalışmalar ve çevre düzenlemeleri inanıyorum ki yeni dönemde tamamlanıp Bozyazılı kardeşlerimin hizmetine sunulacak. Bozyazı ehline emanet." şeklinde konuştu.

 Bozyazı ziyaretinin ardından Anamur'a geçen Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkanı ve Adayı Hidayet Kılınç ile birlikte ilçede bulunan Recep Tayyip Erdoğan parkında piknik yapan vatandaşlara afiyet olsun diyerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkanı ve Adayı Hidayet Kılınç'ın Anamur için çok önemli bir değer olduğunu söyleyen Milletvekili Uysal "21. Dönem Mersin Milletvekilliğimizi yapmış, yıllarını da Anamur'a hizmet için adamış büyüğümüz olan Hidayet Başkanımız, üretken kişiliği ve bürokrasiden gelen kimliğiyle devletin desteğini ve imkanlarını ilçeye getiren bir başkan. Anamurlu kardeşlerim de hizmet yağmurunun devam etmesi için oyunu Anamur'da Hidayet Başkanımızdan yana kullanacaktır. Eşsiz doğal güzelliğiyle göz dolduran Anamur, devlet desteklerini de arkasına alarak Anamurlu vatandaşlarımıza hak ettiği hizmeti sunmaya devam edecek. Vatandaşlarımız Anamur Belediyemiz tarafından yapılan Recep Tayyip Erdoğan parkını ziyaret etmedilerse muhakkak gelip görmeli, aileleriyle vakit geçirmeliler. Ayrıca Hidayet Başkanımız, ilçe genelinde doğalgaz çalışmalarında önemli bir yol kat ederek 2 bin 500'den fazla haneye doğal gaz ulaşımını sağladı. Belediyenin ilçe geneline sorunsuz ve hızlı hizmet edebilmesi için de araç filosunu geliştiren Hidayet Başkanımız yeni döneminde de ilçenin gelişimini sağlamak adına var gücüyle çalışacak. Geleceğin Anamur'u Hidayet Başkanla inşa edilecek." ifadelerine yer verdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.