YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ BAYRAM PROGRAMI

Mersin Yenişehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için birbirinden renkli kutlama programı hazırladı

Gündem Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 11:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
56 okunma
Takip EtGoogle News

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ BAYRAM PROGRAMI

Mersin Yenişehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için birbirinden renkli kutlama programı hazırladı.

20-21 Nisan tarihlerinde Yenişehir Belediyesi Kültür Merkezi çocukların buluşma noktası olacak, eğlenceli etkinliklerle bayramın coşkusu birlikte yaşanacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de tüm çocukları etkinliklere davet etti.

Mersin Yenişehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hem eğlenceli hem de renkli bir etkinlik programları hazırladı. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan kutlamalarda çocuk sergisi, çocuk koroları, tiyatro oyunları, KİGEM gösterileri ve dans gurupları çocuklarla buluşacak.

Yenişehir Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında hazırladığı etkinlik programı Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde 20 Nisan saat 13.00’de “Depremin Çocuk Sesi” sergisiyle başlayacak ve ardından saat 14.00’de Yenişehir Belediyesi Çocuk Korosu “23 Nisan Konseri” ile sahne alacak. Saat 15.30’da ise Hayali Tevfik Dinç “Karagöz ve Kukla Tiyatrosu” çocuklarla buluşacak.

Kutlama etkinlikleri 21 Nisan Pazar günü 12.00- 18.00 saatleri arasında yüz boyama, konser, drama gösterileri, animasyon ve sihirbazlık gösterileri, şişme oyun parkları ve ikram sunumlarıyla devam edecek. Saat 13.30’de okulda akran zorbalığı üzerine interaktif “Zorbalık Değil” tiyatro oyunu çocuklara eğitici bilgiler verecek. 14.30-15.00 saat aralığında ise KİGEM gösterileri yapılacak. Çocuklar son olarak 15.00-15.30 saatleri arasında “Uluslararası Çocuk Dans Grupları” ile eğlenceli vakit geçirecek ve ardından saat 16.00’da Mersin Oda Korosu “23 Nisan Konseri”nde birbirinden güzel şarkıları çocuklar için seslendirecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.