TARSUS’TA ESNAFTAN MUHARREM İNCE VE HALUK BOZDOĞAN’A YOĞUN İLGİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’a kazandırdığı Halk Ekmek Fabrikası açılışı ve bir dizi programlar için Tarsus ziyareti gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bölgede heyecan yarattı

Siyaset Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 00:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
101 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS’TA ESNAFTAN MUHARREM İNCE VE HALUK BOZDOĞAN’A YOĞUN İLGİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’a kazandırdığı Halk Ekmek Fabrikası açılışı ve bir dizi programlar için Tarsus ziyareti gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bölgede heyecan yarattı.

Başkan Bozdoğan ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren İnce, Tarsus esnafı ile bir araya gelerek yoğun ilgiyle karşılandı, Haluk Bozdoğan’ın eserlerini anlattı.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Tarsus’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile birlikte halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Bozdoğan ve Başkan İnce Ulu Cami civarında halkla buluştu, Kubatpaşa Medresesi Tarsus Kültür Evi’ni ziyaret etti. Bir kahvehanede esnaflarla bir araya gelen İnce ve Bozdoğan, halkın sıcak karşılamasıyla karşılaştılar. Kahvehane ziyaretinde esnaflarla sohbet eden, okey oynayan, çay içen İnce ve Bozdoğan, vatandaşlarla samimi bir iletişim kurarak Tarsus'un nabzını tuttular.

Ulu Cami civarında esnafları ziyaret eden İnce ve Bozdoğan, burada da tek tek selamlaşarak halkın sevgisini kazandılar. Ziyaret sırasında halkın dile getirdiği sorunları dinleyen ve çözüm önerileri sunan İnce ve Bozdoğan, bölgeye adeta umut oldular.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.