CARETTALAR, İSTANBUL DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

MSK, GALİBİYETE DOYMUYOR, ÜST ÜSTE 8. GALİBİYET

Spor Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 07:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
101 okunma
Takip EtGoogle News

CARETTALAR, İSTANBUL DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

MSK, GALİBİYETE DOYMUYOR, ÜST ÜSTE 8. GALİBİYET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Esenler Erokspor’u 69-103 mağlup etti. Carettalar, Başakşehir Spor Kompleksi’nde oynanan maçta aldığı galibiyetle üst üste 8. galibiyetini almış oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK), Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadelesine emin adımlarla devam ediyor. Ligde son karşılaşmasını Esenler Erokspor ile gerçekleştiren MSK, rakibini 69-103 yendi.

Üst üste 8 galibiyet

İstanbul’da Başakşehir Spor Kompleksi’nde gerçekleşen karşılaşmada tüm periyotlarda rakibine üstünlük sağlayan Carettalar, Mersin’e yine bir galibiyet sevinci yaşattı. Rakibine, ilk çeyrekte 17-30’luk skorla üstünlük sağlayan MSK, ilk yarıyı ise 34-58’lik skorla önde tamamladı. Karşılaşmanın 3. çeyreği 51-83’lük skor ile yine MSK’nın üstünlüğüyle tamamlanırken, son periyotta da oyun disiplinini elden bırakmayan temsilcimiz rakibini 34 sayılık farkla 69-103 mağlup etti. Ekip bu skorla üst üste 8. galibiyetini almış oldu.

Sevim: “Lige çıkacağımıza inancımız her geçen gün artıyor”

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, “Bizim için önemli bir deplasman galibiyeti oldu. Rakipte bir koç değişikliği vardı ve bu koç değişikliğinden sonra hem sistem olarak hem yapacakları işler olarak hem de istek olarak daha farklı bir takım vardı karşımızda. Ama bizim için önemli olan kendi ne yaptığımızdı. Bugün yine savunmayı çok iyi yaparak fast break sayıları da bularak set offence da doğru düzgün paylaşımımızı yaparak yine net bir galibiyet almayı başardık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Yılın sonunda lige çıkacağımıza inancımız her geçen gün artıyor” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.