TARSUS BELEDİYESİ, YAZ ETKİNLİĞİYLE BİN 500 ÇOCUĞUN TATİLİNİ RENKLENDİRDİ

Tarsus Belediyesi Güneşli Bir Resim Çiz Bana” etkinliği ile kırsal mahallede yaşayan bin 500 çocuğa ulaştı

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 26.08.2023 13:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
81 okunma
Takip EtGoogle News

11 KÖYDE BİN 500 ÇOCUĞA ULAŞILDI

TARSUS BELEDİYESİ, YAZ ETKİNLİĞİYLE BİN 500 ÇOCUĞUN TATİLİNİ RENKLENDİRDİ

Tarsus Belediyesi Güneşli Bir Resim Çiz Bana” etkinliği ile kırsal mahallede yaşayan bin 500 çocuğa ulaştı. Toplamda 11 mahallede düzenlenen etkinlikte çocuklar hem eğlendi hem de öğrenmenin tadını çıkardı.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tarsus Şehir Tiyatrosu yaz etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklar için gerçekleştirdiği “Güneşli Bir Resim Çiz Bana” adlı etkinliği dolu dolu geçti. Etkinlikler bir ay boyunca çeşitli kırsal mahallelerde devam etti.

Çocuklarla drama eğitimi, geleneksel çocuk oyunları, resim atölyesi, el sanatları, geleneksel çocuk oyunları ve canlı müzik çalışması gerçekleştirildi. Etkinliklerle Tarsus’un kırsal mahallelerinde yaşayan çocukların tatilde boş zamanlarını verimli kullanmaları sağlandı.

TARSUS’UN MEŞHUR GELENEKSEL LİMON DONDURMASI VE MISIR İKRAM EDİLDİ

Yapılan etkinliklerde çocukların kültürel ve sanatsal gelişimlerini destekleme kapsamında drama eğitimi verildi. Tarsus Şehir Tiyatrosu ekibi çocukların yüzlerini boyayarak etkinlikleri renklendirdi. El becerilerini destekleme amaçlı ise takı atölyesinde çocuklar kendilerini geliştirdi. Birbirinden eğlenceli şarkılar söylenerek müzik şöleni yaşandı. Tarsus’un meşhur geleneksel limon dondurması ve mısır ikram edildi. Ardından geleneksel çocuk oyunları oynanarak keyifli anlar yaşandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.