MESKİ’NİN ÜST DÜZEY ARAÇ FİLOSU GENİŞLEMEYE DEVAM EDİYOR

MESKİ, MAKİNE PARKINA 6 ADET MOBİL BAKIM ONARIM ARACI DÂHİL ETTİ,SON TEKNOLOJİK ARAÇLARLA ARIZALARA DAHA HIZLI MÜDAHALE EDİLECEK

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 11:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
94 okunma
Takip EtGoogle News

Teknolojiyi yakından takip eden ve hizmet kalitesini her geçen gün artırmaya devam eden MESKİ, üst düzey makine parkına 6 adet araç daha kazandırdı. Teknolojik ekipmanlarla donatılmış çevre dostu araçlar sayesinde arızalara yerinde, etkin ve daha hızlı müdahale edilecek. Her türlü ortam ve hava şartında hizmet verecek araçların kullanılmasıyla birlikte, vatandaşların memnuniyeti de artacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Makina İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığı, araç filosuna 6 adet mobil bakım onarım aracı kazandırdı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde vatandaşlara kaliteli hizmetler sunan MESKİ Genel Müdürlüğü, son teknolojiyi her alanda kullanmaya devam ediyor. Hizmet alanının genişlemesi ile birlikte daha teknolojik, hızlı ve ekonomik çözümleri hayata geçiren MESKİ, 6 adet mobil arıza bakım onarım aracını bünyesine kazandırdı. Son teknolojiye sahip mobil araçlar ile arızalara hızlı bir şekilde ve yerinde müdahale edilecek. Araçların donanımları sayesinde iş gücü verimliliği ve hizmet kalitesi artırılarak, zaman yönetimi etkin bir şekilde kullanılacak.

MESKİ, son teknolojiyle donatılmış çevre dostu araçları bünyesine dâhil etti

MESKİ’nin yüksek teknolojik ekipmanlara sahip çevre dostu mobil arıza bakım onarım araçları sayesinde arızalara hızlı ve etkin müdahale edilerek, arıza süreleri kısaltılacak. Çevre dostu motor ve sessiz çalışma özellikleri ile ‘Çevre Yönetim Sistemi’ne de uygun çalışan araçlar sayesinde kuruma katkı sağlanacak. Tam donanımlı bu araçlar sayesinde, saha ekibinin performansının artması ile işçilik kaybının da önüne geçilecek. Araçlarda bulunan aydınlatma ışıkları sayesinde gece çalışmalarında büyük kolaylık sağlanarak, vatandaşlar rahatsızlık duymadan sorunlar kısa sürede çözülecek. Arızaya tek araçla gidilmesi ve tüm ekipmanların aynı araçta bulunması sayesinde ise, işletme ve bakım maliyetleri düşürülecek.

Araçlar, afet ve acil müdahale aracı olarak da kullanılabilecek

Tip 1 kategorisindeki araç çoğunlukla iş makinası ve araç üstü donanımların bakım onarımlarında, Tip 2 kategorisindeki araçlar ise kanalizasyon ve içme suyu hatları ile bu hatlar üzerinde bulunan makine ekipmanlarının bakım ve onarımlarında aktif olarak kullanılacak. Afet ve acil müdahale aracı olarak da kullanılabilecek araçların hidrolik ve pnömatik donanımları sayesinde, her türlü ortam ve hava şartında hizmet verilebilecek.

Yıldız: “Araçlar sayesinde, arızalara daha etkin ve hızlı müdahale edilebilecek”

MESKİ Araç Bakım, Onarım ve İşletme Şube Müdürü Sevim Yıldız, “MESKİ Genel Müdürlüğü olarak makine parkımıza yüksek donanımlı, çevre dostu, mobil bakım ve onarım aracı dâhil ettik. MESKİ’nin son teknolojik araçları sayesinde, Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar tüm hizmet noktalarında meydana gelen arızalara yerinde, etkin ve daha hızlı bir şekilde müdahale edilerek, kaynaklar daha verimli kullanılacak. Ayrıca hem zaman yönetimi hem de hizmet kalitesi ve verimliliği açısından, vatandaş memnuniyetine katkı sağlanacak” ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.