HAYDİ SENDE ÇEVRE HAFTASI’NDA UÇURTMANI AL GEL

Tarsus Belediyesi tarafından “Çevre Haftası” etkinlikleri kapsamında, çocuklarla çevre temizleme etkinliği, atölyeler ve kurulacak farklı stantlarla eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapılıyor

Yaşam Yayın: 11 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2023 09:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
127 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS BELEDİYESİ, GELECEĞE YEŞİL BİR ADIM ATIYOR: ÇOCUKLARLA ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Tarsus Belediyesi tarafından “Çevre Haftası” etkinlikleri kapsamında, çocuklarla çevre temizleme etkinliği, atölyeler ve kurulacak farklı stantlarla eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapılıyor. Çocuklar ve aileler ile birlikte yapılacak uçurtma şenliği ile dolu dolu bir güne imza atılacak.

Tarsus Belediyesi çevre bilincini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, Çocuk Çevre Müfettişi ile birlikte Eshab-ı Kehf'te çevre temizliği gerçekleştirilecek. Çocuklarla yapılacak olan bu eğlenceli ve öğretici etkinlikte çevre konusunda farkındalık kazanmaları sağlanıyor. Etkinlikte çeşitli çevre, iklim ve geri dönüşüm atölyeleri ve stantları kurulacak. Katılımcılara "Uçurtmanı Al Gel", "Bardağın Senden Limonata Benden" ve "Atığını Getir, Çiçeğini Götür" gibi çağrıda bulunarak etkinlikler yapılacak. Hem eğlenceli uçurtma aktiviteleriyle çocukların ilgisini çekmek, hem de çevre farkındalığını aşılamak hedefleniyor.

VATANDAŞLAR İÇİN OTOBÜS KALDIRILACAK

Etkinlik, 11 Haziran 2023 Pazar günü saat 14.00'da Eshab-ı Kehf Piknik Alanı'nda yapılacak. Ayrıca, katılımcıların rahat ulaşım sağlaması için 11 Haziran 2023 günü saat 13.00'da Tarsus Müzesi önünden otobüs kaldırılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.