MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL: MHP, 55 YILLIK ŞEREFLİ YOLCULUĞUN ADIDIR

MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Gündem Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 07:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
116 okunma
Takip EtGoogle News

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL: MHP, 55 YILLIK ŞEREFLİ YOLCULUĞUN ADIDIR

MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Uysal, MHP’nin 55 yıllık onur ve gurur timsali bir parti olduğunu belirterek “İlk günkü azim ve kararlılık, bitmeyen gurur ve onurla Aziz Atatürk ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yolunda nice 55 yıllara.” açıklamasında bulundu.

9 Şubat 1969 tarihinde merhum Başbuğ Alparslan Türkeş liderliğinde kurulan Milliyetçi Hareket Partisi 55. kuruluş yılını kutluyor. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da partisinin 55. yılıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Milletvekili Uysal şu ifadelere yer verdi;

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak dilden dile söylenen, gönülden gönüle geçen ve vazgeçilmez yeminimizle koskoca 55 yılımızı geride bırakıyoruz. 55 yıllık onurlu davamızın herhangi bir kademesinde yer alan, üç hilali göğsüne nakşeden her bir kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk ve Türkiye yüzyılında kararlılıkla, azimle ve toplumun faydasına olacak hizmetler yapmaya, yürekler kazanmaya devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin gelişmesini sağlayacak her işte ‘Varız’ diyecek. Ülkenin huzuru refahı için 55 yıldır taşın altına gövdesini koyan MHP; siyaset arenasında olduğu müddetçe bu sorumluluk ve bilinçle hareket edecek. Milliyetçi Hareket Partisi, gücünü tarihte, anlamını barış ve kardeşlikte, varlığını Türk milletinde bulmuş, 55 yıllık şerefli bir yolculuğun adıdır. Vatan ve millet sevdasına sahip siyaset erdemidir. Heyecanı dinmeyen, duruşu eskimeyen, başı eğilmeyen, 55 yıllık onurdur, gururdur. 55 yıl alnımızın akı, gözümüzün nurudur. İlk günkü azim ve kararlılık, bitmeyen gurur ve onurla Aziz Atatürk ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yolunda nice 55 yıllara. Tarihi varlığımız, kutlu davamız ebedi olsun.”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.