İŞİ-DOĞRU TATLICILIK 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Yıllardır Tarsus halkına alanında en iyi hizmeti sunan ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan İŞİ-DOĞRU TATLICILIK 2. Şubesini görkemli bir törenle açtı

Gündem Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 10:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
146 okunma
Takip EtGoogle News

İŞİ-DOĞRU TATLICILIK 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Yıllardır Tarsus halkına alanında en iyi hizmeti sunan ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan İŞİ-DOĞRU TATLICILIK 2. Şubesini görkemli bir törenle açtı.

Beydeğirmeni Ferahim Şalvuz Mahallesi Mehmet Şen Caddesi üzerinde Şanlızade Apartmanı altında açılan işletme müşterilerine hizmet vermeye başladı. İşletme sahibi Fahri İşidoğru, “ Uzun yıllar Tarsus halkına hizmet veriyoruz.1969 yılında yola çıkan İşi-doğru Tatlıcılık; kaliteli ve müşteri memnuniyetine dayanan bir hizmet anlayışı ile hareket ederek bugünlere gelmiştir. Bu işletmemizin de Tarsus halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Müşterilerine servis imkanı da sunan İşi-Doğru Tatlıcılık her çeşit tatlı türleri ve özel günlerde toplu sipariş konusunda da hizmet verecek.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mahalle sakinleri ve davetliler iş yerini gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Açılış, yapılan ikramlarla son buldu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.