BAŞKAN SEÇER’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2024 02:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
62 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1 Mayıs, işçilerimizin ve emekçilerimizin taleplerinin özgürce dile getirildiği, daha iyi bir dünya için seslerini duyurduğu özel bir gün.

İşçilerimizin, emekçilerimizin ve çalışanlarımızın haklarının korunması ve geliştirilmesi, toplumsal refahımızın temel taşlarından biridir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, görev alan tüm çalışanlarımıza hak ettikleri değeri vermek, iş güvenliğini sağlamak ve sağlıklı çalışma koşulları sunmak için azami gayret gösteriyoruz. Çünkü biliyoruz ki, emekçilerin refahı ve mutluluğu, şehrimizin refahı ve mutluluğuyla doğrudan ilişkilidir.

Sosyal adaletin ve işçi dostu politikaların önemini kavramış bir kurum olarak, emekçi kardeşlerimizin alın teriyle kazandıkları haklarına sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Şehrimizi işçi ve emekçilerimizle beraber daha yaşanabilir ve daha adil kılmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin ve güzel şehrimiz Mersin’in kalkınmasında, üretkenliğinde ve refahında emek ve alın terini esirgemeyen tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.