CHP KADIN KOLLARINDAN DENİZ TURU PROGRAMI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen deniz turu programında dezavantajlı bölgelerde yaşayan kadınlar keyifli dakikalar yaşadılar

Gündem Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 09:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
133 okunma
Takip EtGoogle News

CHP’Lİ KADINLAR DENİZ TURUNDA GÖNÜLLERİNCE BİR GÜN GEÇİRDİLER

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen deniz turu programında dezavantajlı bölgelerde yaşayan kadınlar keyifli dakikalar yaşadılar.

 Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen programda Tarsus’ta yaşayan ve ekonomik nedenlerden dolayı uzun zamandan bu yana sahillerle gidemeyen kadınlar, Erdemli Akkum plajına götürüldüler.

 Aralarında ilk defa deniz turuna giden kadınlarında bulunduğu organizasyonda CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu’da grubu yalnız bırakmadı.

 Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinasyon Sorumlusu Vedat Uzunbağ’ın da ziyaret ettiği grup gönüllerince eğlenme şansı buldu. CHP Erdemli Kadın Kolları Başkanı Emine Duman ve yönetimi de Tarsus heyetini yalnız bırakmadı.

 Tura katılan çocuklarının mutluluğu ile daha da keyiflenen kadınlar, ikram edilen yemek, çay, su ve dondurma ile unutamayacakları bir gün yaşadılar.

 CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, “Kadınlarımız gerçekten güzel bir gün geçirdiler. Ekonomik nedenlerden sebebi ile maalesef bir çok ailemiz tatile gidemiyor. Bizde, Mersin Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle, kadınlarımıza bu programı düzenledik. Çok güzel geçti, keyiflendiler” diye konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.