ATATÜRK FİLMİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

BAŞKAN BOZDOĞAN, TARSUSLU KADINLARLA BİRLİKTE ATATÜRK FİLMİNİ İZLEDİ

Sanat Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 07:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
127 okunma
Takip EtGoogle News

ATATÜRK FİLMİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

BAŞKAN BOZDOĞAN, TARSUSLU KADINLARLA BİRLİKTE ATATÜRK FİLMİNİ İZLEDİ

Tarsus'un farklı köylerinden gelen kadınlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan "Atatürk" adlı sinema gösterimi ile keyifli bir gün geçirdi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsuslu kadınlar ile bir araya gelerek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının ve kahramanlığının anlatıldığı filmi izledi.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Tarsus'un çeşitli köylerinden gelen kadınlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatan "Atatürk" adlı sinema filmi ile buluştu. Başkan Bozdoğan ile sinema salonunda filmi izleyen kadınlar, belediyenin düzenlediği sinema etkinliği için teşekkürlerini iletti.

“ATAMIZIN ÖNDERLİĞİNDEKİ TARİHİ ANILARI PAYLAŞMANIN GURURUNU YAŞIYOR, BÜYÜK BİR ÖZLEMLE ANIYORUZ”

Başkan Bozdoğan, etkinlik sırasında duygu dolu anlar yaşadığını belirterek, bu özel filmi Tarsuslu kadınlarla paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Bozdoğan, “Köylerimizde yaşayan Tarsuslu kadınlar ile bir araya gelerek Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan 'ATATÜRK' filmini izledik. Atamızın önderliğindeki tarihi anıları paylaşmanın gururunu yaşıyor, büyük bir özlemle anıyoruz.” dedi.

“BİZİMLE BERABER İZLEMEYE KATILDIĞI İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

Film izlemeye gelmekten memnuniyetini dile getiren bir izleyici “Çok memnun oldum Atatürk’ümüzün hayatı anlatıldı. Başkanımızdan her şey için teşekkür ederim. Ayrıca bizimle beraber izlemeye katıldığı için çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GÜZELDİ, ÇOK DUYGULANDIM”

Filmi çok beğendiğini belirten bir başka izleyici “Çok güzeldi, çok duygulandım. Eski kadınlarız biz, eski toprak. En çok Atatürk’ü sevmemiz lazım, Cumhuriyetimizi kuran o.” diye ifade etti.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİZİM BAŞIMIZIN TACI”

Başkan Bozdoğan’ın böyle bir etkinlik yapmasından dolayı teşekkürlerini ileten bir diğer izleyici “Çok duygulandım, eski savaşlardan, Atamızın küçücükten paşa oluşuna kadar her şeyini gösterdiler. Belediye Başkanımız bizim başımızın tacı. İnşallah tekrar belediye başkanı olmasını gönülden bekliyoruz. Onun varlığı başka. Biz Atatürk çocuğuyuz. Allah’ım bir daha yaşatmasın. Film çok güzel. Geldiğimiz için çok mutluyuz. Hayatını öğrendik.” şeklinde konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.