TARSUS TSO MECLİS TOPLANTISI TARSUS OSB’DE YAPILDI

Toplantıda gündemin yanı sıra Tarsus OSB’de gelinen son durum değerlendirilerek incelemelerde bulunuldu

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 14:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
104 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde yapıldı. Toplantıda gündemin yanı sıra Tarsus OSB’de gelinen son durum değerlendirilerek incelemelerde bulunuldu.

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısına ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz ay Mersin Agropak’ta bir araya gelen Tarsus TSO Meclisi bu ay da Tarsus OSB’de düzenlenen toplantıda buluştu. Tarsus TSO Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı yönetiminde düzenlenen toplantıda gündem konuları, aylık faaliyet ve hedefler konusunda Meclis bilgilendirilirken, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da Tarsus OSB ile ilgili kapsamlı sunum yaptı. OSB’nin bölgeye sağlayacağı katkıya dikkat çeken Başkan Koçak, Tarsus’un önemli sanayi üslerinde biri haline geleceğine işaret etti.

Daha sonra Tarsus OSB’de gelinen son durum değerlendirilerek, yatırımlar yerinde incelendi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.