BAŞKAN SEÇER, MERSİN EKONOMİ PLATFORMU İLE BİR ARAYA GELDİ

SEÇER, MEP’İN YENİ YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ, STK’LARLA İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Gündem Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 21:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
157 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER, MERSİN EKONOMİ PLATFORMU İLE BİR ARAYA GELDİ

SEÇER, MEP’İN YENİ YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ

SEÇER, STK’LARLA İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Ekonomi Platformu 12. Dönem Başkanı Servet Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Mersin’in bir ticaret kenti olduğuna dikkat çeken Seçer, “Mersin değişiyor ve gelişiyor” dedi. Kenti yönetirken daha isabetli kararlar alabilmek ve sorunlara daha iyi hakim olabilmek için STK’larla iyi bir iletişime sahip olmak gerektiğini vurgulayan Seçer, “Bir araya gelerek birçok şeyi paylaşma, faydalanma ve aktarma imkânımız oluyor ve emin olabilirsiniz ki Mersin bundan çok yararlanıyor” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Ekonomi Platformu (MEP) 12. Dönem Başkanı Servet Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Seçer, MEP 12. Dönem Başkanı Özkaya’ya ve yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyarette, tarım, sanayi, turizm ve ticaret kenti olan Mersin’de ticaretin Mersin’in en önemli unsurlardan birisi olduğuna değinen Başkan Seçer, MEP oluşumunun da bu kent için öneminden bahsetti. Kentin belediye başkanı olarak sivil toplumla ilişkilere çok önem verdiğini belirten Seçer, bu iletişimin Mersin için de faydalı olacağını kaydetti.

Seçer: “Mersin değişiyor ve gelişiyor”

Mersin’in bir ticaret kenti olduğuna dikkat çeken Başkan Seçer, “Mersin değişiyor ve gelişiyor. Sadece ticaret değil, tarım ve sanayi de değişiyor. Kentimizde turizmin de daha iyi noktalara geleceğini düşünüyorum. Özellikle havaalanı gibi birkaç büyük yatırım ile sadece Türkiye’nin değil dünyanın bakış açısı da Mersin’e daha farklı olacaktır” dedi.

Kenti yönetirken daha isabetli kararlar alabilmek ve sorunlara daha iyi hakim olabilmek için STK’larla iyi bir iletişime sahip olmak gerektiğini vurgulayan Seçer, kendisinin de bu anlayışla beraber STK’lar ile sık sık bir araya geldiğini belirtti. Seçer, “Hepiniz bir camiayı temsil ediyorsunuz. Bir araya gelerek birçok şeyi paylaşma, faydalanma ve aktarma imkânımız oluyor ve emin olabilirsiniz ki Mersin bundan çok yararlanıyor” dedi ve bu ilişkilerin daha da kuvvetlenerek devam etmesini diledi.

Özkaya: “Mersin’in ekonomik anlamda gelişmesi için çalışmalarımızı yürüteceğiz”

MEP 12. Dönem Başkanı Servet Özkaya da, Mersin'in uluslararası tanınırlığının artması için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Özkaya, Mersin'in ekonomik olarak gelişmesi için çalışmalar yürüteceklerini de ifade ederek, “Başta tarım, lojistik ve turizm sektörüyle ilgili ticaret ve sanayi alanlarında şehrimizi iş dünyası adına sözcülüğünü yapmak gibi bir özelliğimiz var” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.