BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, HATAY’DA DÜZENLENEN “SESSİZ YÜRÜYÜŞ”E KATILDI

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Hatay’a giderek, düzenlenen “Sessiz Yürüyüş”e katıldı

Gündem Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 07:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
61 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, HATAY’DA DÜZENLENEN “SESSİZ YÜRÜYÜŞ”E KATILDI

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Hatay’a giderek, düzenlenen “Sessiz Yürüyüş”e katıldı.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yıl dönümünde yaşamını yitiren binlerce yurttaş için anma programı düzenlendi. Depremlerden en fazla etkilenen illerin başında gelen Hatay'da da hayatını kaybedenler anıldı. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Hatay’a giderek, düzenlenen anma programına katıldı.

“Acımızı ve aşımızı paylaşmaya devam edecek, yaraları birlikte saracağız.”

Antakya Köprübaşı mevkiinde binlerce vatandaşla “Sessiz Yürüyüş”e katılan Başkan Abdullah Özyiğit, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Hatay'dayız, kardeşlerimizin yanında. Acımızı ve aşımızı paylaşmaya devam edecek, yaraları birlikte saracağız. Yaşamını yitiren canlarımızı rahmetle anıyoruz.”

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.