HAMİT KARIŞ'TAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 106. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı

Gündem Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 06:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
39 okunma
Takip EtGoogle News

HAMİT KARIŞ'TAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 106. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Karış, mesajında, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayarak, bu zaferin, milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığının en büyük kanıtlarından biri olduğunu belirtti.

Hamit Karış mesajında şu ifadelere yer verdi: “Çanakkale Zaferi, milletimizin eşsiz cesaret, kararlılık ve fedakarlığının simgesidir. Bu zafer, yalnızca bir savaş alanında kazanılmış bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü uğruna neleri göze alabileceğinin de bir göstergesidir. 106 yıl önce kazanılan bu zafer, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmiş, gelecek nesillere ışık tutmuştur.”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı, Çanakkale Zaferi'nin anlam ve önemine değinerek, şehit ve gazilere duyulan minnettarlığı ifade etti: “18 Mart, aziz şehitlerimizi anma ve onların bizlere bıraktığı değerli mirasa sahip çıkma günüdür. Bu özel günde, vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Onların kahramanlıkları, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bu topraklarda ebediyen yaşayacaktır.”

Karış, genç nesillere tarih bilincinin ve milli değerlerin aktarılmasının önemine de dikkat çekerek, “Çanakkale Zaferi’nin anlamı, gençlerimize aktarmamız gereken en değerli miraslardan biridir. Bu zaferin öğretileri, gençlerimize vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik duygularını aşılayarak, gelecekte daha güçlü ve bağımsız bir Türkiye'nin inşasına katkı sağlayacaktır,” şeklinde sözlerini tamamladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.