“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ, EL BİRLİĞİYLE BAŞARACAĞIZ”

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI OP. DR. VEDAT GÜNYAR:“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ, EL BİRLİĞİYLE BAŞARACAĞIZ”

Siyaset Yayın: 21 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.10.2023 21:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
146 okunma
Takip EtGoogle News

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI OPR. DR. VEDAT GÜNYAR:

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ, EL BİRLİĞİYLE BAŞARACAĞIZ”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Kadın-Doğum Uzm. Opr. Dr. Vedat Günyar, çalışmaları kapsamında toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

“Tarsus’un güzel yarınları için var gücümüzle çalışacağız, el birliğiyle başaracağız” sloganıyla hareket ettiklerini belirten CHP’li Vedat Günyar, partisinin il ve ilçe örgüt yöneticilerinin yanı sıra İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetici ve üyeleriyle de bir araya geldi.

Yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle oldukça zor günler geçiren esnaf kesimiyle de buluşan Başkan a. adayı Dr. Vedat Günyar, Tarsus Hal Esnafı, 82 Evler Mahallesi Sanayi Çarşısı Esnafı, Esnaf Odaları, Kooperatif ve STK temsilcileri, 100. Yıl Çarşısı Esnafı, Semt Pazaryeri Esnafıyla da buluştu. Günyar, basın mensuplarını ve medya kuruluşlarını da ziyaret etti.

Türkiye’nin en önemli üretim bölgesi olan Tarsus’ta dahi üreticiden tüketiciye, hal esnafından işçisine kadar herkesin ürünlerin para etmemesinden ve hayat pahalılığından şikayetçi olduğunu kaydeden Vedat Günyar, “Halkımız, bu yaşananları kesinlikle hak etmiyor. Tüm sıkıntılara rağmen umutsuzluğa kapılmamalıyız. Elbette bunları düzeltmek için birlik olmak, akılcı davranarak çıkış yolunu ortaya koymamız gerekiyor” dedi.

Binlerce yıllık geçmişe sahip olan Tarsus’un birçok zenginliği olduğuna vurgu yapan CHP Tarsus Belediye Başkan a. adayı Dr. Vedat Günyar, “Tarsus’umuz için, partimiz için, kentimizin doğal, kültürel ve ekonomik değerlerinin akılcı bir biçimde değerlendirerek, sosyal yaşam ve turizm alanlarında çağdaş, üretken, öncü, özlenilen ve güvenli bir kent oluşturacak Belediyecilik anlayışı için bu anlamlı göreve talip oldum.

Tarsus’a vizyon katacak, cazibesini arttıracak projelerimizle geliyoruz” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2024 Mart ayında yapılacak olan seçimlerde Tarsus Belediyesi’ni yeniden kazanacağını söyleyen Vedat Günyar, parti içerisinde de kırgınlıkları ve dargınlıkları ortadan kaldırma adına önemli yol aldığının altını çizdi.

Gazze’de yaşanan insanlık dışı olaylardan dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade den Tarsus Belediyesi Başkan a. adayı Günyar, “Bir hekim olarak, yaptığım işin ne kadar kutsal olduğunu biliyorum. İnsanlarımıza, Tarsus’umuza 30 yılı aşkın süredir hizmet verdim. Bu noktada Gazze’de hastaneye atılan bombalarla yüzlerce masum insanın ve çocuğun ölmesi, beni derinden yaraladı. Hayatını yitirenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bu acımasız saldırıları kınıyorum” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.