BORSA YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ SEÇER’İN 23 NİSAN MESAJI

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla yayınladığı mesajında, “çocuklar milletin geleceğidir” vurgusunda bulundu.

Gündem Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 11:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
122 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla yayınladığı mesajında, “çocuklar milletin geleceğidir” vurgusunda bulundu.

Egemenliğin kayıtsız şartsız Millete ait olduğu tam ve bağımsız bir meclisi bundan 103 yıl önce   gerçekleştirerek “çocuklar milletin geleceğidir” düşüncesi ile Mustafa Kemal ATATÜRK 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını, dünya tarihinde çocuklara bayram armağan eden ilk lider olmuştur. 

Gelecek nesillere sunulacak en güzel miras daha demokratik, daha çağdaş ve daha müreffeh bir Türkiye olacağından bu yolda hiç yılmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Ülkemizi Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine taşımak için, ülkemizin geleceği, milletimizin umudu varlığından güç aldığımız siz çocuklarımız ve gençlerimizin milli şuur ve tarih bilinci ile Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğine, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağına inancımız tamdır.  

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103.yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.