CHP’Lİ CAVİDAN DEMİRAĞ'DAN FERMUAR SİSTEMİ HAKKINDA AÇIKLAMA

CHP’li Cavidan Demirağ, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında dile getirdiği "Fermuar Sistemi" hakkında bir açıklama yaptı

Gündem Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 12:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
89 okunma
Takip EtGoogle News

CHP’Lİ CAVİDAN DEMİRAĞ'DAN FERMUAR SİSTEMİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında dile getirdiği "Fermuar Sistemi"ni büyük bir memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

CHP’li Cavidan Demirağ, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında dile getirdiği "Fermuar Sistemi" hakkında bir açıklama yaptı.

Demirağ, "Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu süreçte, kadın ve erkek eşitliğinin vurgulanması ve bu konudaki somut adımların atılması büyük bir önem taşımaktadır. Fermuar sistemi, kadınların siyasette daha etkin ve aktif bir şekilde yer almasını sağlayacak bir adımdır. Bu adımın CHP tarafından atılması gurur vericidir. Özellikle kadın erkek eşitliği uygulaması yapılacaksa liyakat esas alınmalıdır. Partide emek vermiş liyakat sahibi kadınlara öncelik verilmelidir" ifadelerini kullandı.

Ayrıca CHP’li Demirağ, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na, bu önemli konuda gösterdiği duyarlılık ve liderlik için şükranlarımı sunarım. Fermuar sistemi, kadınların siyasi arenada daha görünür olmasını sağlayarak, toplumsal cinsiyet eşitliğine doğru büyük bir adım olacaktır." şeklinde de konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.