CHP’Lİ ADAY ALİ BOLTAÇ İDDİALI KONUŞTU

“TARSUS’A ALTIN ÇAĞINI YAŞATACAĞIZ”

Siyaset Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 07:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
124 okunma
Takip EtGoogle News

CHP’Lİ ADAY ALİ BOLTAÇ İDDİALI KONUŞTU

“TARSUS’A ALTIN ÇAĞINI YAŞATACAĞIZ”

CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği bir çok noktada ilgi ile karşılanan genç başkan adayı, aday olarak belirlendiği günden itibaren sivil toplum kuruluşları, muhtarlar,esnaflar, semt pazarları ve merkez mahallelere ziyaretler gerçekleştiriyor.

Tarsus'un 31 Mart'tan sonra sosyal belediyeciliğin tüm ilkelerini uygulayacakları bir yerel yönetime sahip olacağını dile getiren CHP'li Boltaç ,Tarsus'un uzun yıllardır kıyısına köşesine çekilmiş bir kent kimliğinde olduğunu, bu kadim kentin merkezindeki şelale gibi gürül gürül akacağını, özlediği ve beklediği kimliğine kavuşacağını söyledi.

“VARLIK İÇİNDE YOKLUK ÇEKMEYECEĞİZ”

Tarsus'u yıllar öncesine dayanan dinamik ve renkli yapısına yeniden kavuşturmak  istediklerini söyleyen CHP'li Boltaç "Ben Tarsus'un tarihine, toprağına ve insanına baktığımda müthiş bir  zenginlik görüyorum. Ama aynı zamanda varlık içinde yokluk çeken bir Tarsus da görüyorum. İşte biz bu tezatı ortadan kaldırmaya geliyoruz" şeklinde konuştu.

“VAHAP BAŞKAN BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS”

Tarsus'un en büyük şansının Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olduğunu da ifade eden CHP'li genç başkan adayı "  Tarsus'un kendisine güvenli bir gelecek çizmesi için Büyükşehir'e ve Başkanına ihtiyacı var. Görev süresi içerisinde bir eli hep Tarsus'ta olan değerli başkanımızla sağlayacağımız uyum ve koordinasyon başarının anahtarı olacak. Büyükşehirin bütçesinden, sayın Başkanımızın da bilgi ve birikimlerinden faydalanarak Tarsus'a altın çağını  yaşatacağız .Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

“TARSUS İÇİN ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIM”

Medeniyetler şehri Tarsus'un tarım, turizm ve sanayi  yolculuğunu ve hikayesini yeniden yazmak için yola çıktıklarını söyleyen CHP'li Boltaç " 5 kuşaktır bu kentte ticaret yapan bir ailenin ferdi olarak Tarsus'un geçirdiği evreleri iyi gözlemlediğimi düşünüyorum. Kentin sorunlarına hakimim, ihtiyaçlarını biliyorum, çözüm yolları için de hazırlıklarımı yaptım. Her şeyden önce bu kenti ve insanını sevmekle başlayacağız göreve. Anahtar kelimemiz sevgi olacak . Sevginin olduğu her yerde üretim olur, dayanışma olur, birlik ve beraberlik olur. Tarsus için, kim olursa olsun kapısını çalmaktan imtina etmeyeceğim. Projelerimiz hazır. Çok kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Eminim ki bir çok Tarsuslu hemşerimizin hayallerine dokunan, taleplerini karşılayacak olan hizmetler ortaya çıkacak. Her detayı düşünerek karşınıza çıkacağız. Size mahcup olmayacağız, kentimize mahcup olmayacağız." şeklinde konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.