CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AV. OZAN VARAL, YEREL SEÇİME YÖNELİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI AV. OZAN VARAL: “VATANDAŞLARIMIZIN MUTLU YARINLARI İÇİN, ORTAK AKLIN GÜCÜYLE BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Siyaset Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 06:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
144 okunma
Takip EtGoogle News

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI AV. OZAN VARAL: “VATANDAŞLARIMIZIN MUTLU YARINLARI İÇİN, ORTAK AKLIN GÜCÜYLE BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Varal : “Hoşgörü, uzlaşma, tüm görüş ve düşüncelere saygı ile yola çıkarken Sivil Toplum Kuruluşları ile kurduğumuz samimi bağlar daha da güçlenecek ve tüm Tarsus'a yayılacak, yönetim anlayışımızın temelini oluşturacak! dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan aday adayı Av. Ozan Varal, yerel seçime yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ozan Varal, Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Hanifi Yörük ve dernek üyelerini, Tarsus Paketleme ve Tarım İşçileri Derneği (TAPARİD) Başkanı Cumali Erbay ve dernek yöneticilerini, Tarsus Berberler, Kuaförler Esnaf Odası ve 27 Aralık Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Alper Deniz ve çalışma arkadaşlarını ve Tarsus Süt Üreticileri Birliği Başkanı Danyal Avşar’ı ziyaret etti.

Tarsus Belediye Başkan aday adayı Av. Ozan Varal, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda CHP İlçe Başkanlığı görevi boyunca da tüm STK ve kurumlarla iç içe çalışmalar gerçekleştirdiğini vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, toplumun her kademesinde yer alan insanlarımızla mutlu yarınlar için, ortak aklın gücüyle birlikte çözüm üreteceğiz. ” dedi.

Başkan Varal, İsrail tarafından Gazze’de gerçekleştirilen saldırıları kınadı, yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet diledi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.