TARSUS’UN KÖYLERİNDE ÇEKİLEN YOL ÇİLELERİ SONA ERİYOR

TARSUS BELEDİYESİ ÇİFTÇİLERİN TARLALARINA ULAŞIMINDA ÇIĞIR AÇIYOR

Gündem Yayın: 02 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 02.10.2023 17:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
160 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS’UN KÖYLERİNDE ÇEKİLEN YOL ÇİLELERİ SONA ERİYOR

TARSUS BELEDİYESİ ÇİFTÇİLERİN TARLALARINA ULAŞIMINDA ÇIĞIR AÇIYOR

Tarsus Belediyesi yıllardır yol sorunu çeken kırsal mahallelerin sorunlarını gideriyor. Yapılan çalışmalarla çiftçilerin arazi yolları düzeliyor, ekimlerini rahatlıkla yapmaları sağlanıyor. Son olarak Çevreli, Kuzoluk ve Ağzıdelik mahallelerinde yapılan çalışmalarla vatandaşların yüzü gülüyor.

Tarsus belediyesi çiftçilerin rahat bir şekilde hasatlarını yapabilmesi, ürünlerini yetiştirebilmesi ve piyasaya rahatlıkla sunabilmesi amacıyla malzemeli yol bakım ve yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Çevreli, Kuzoluk ve Ağzıdelik mahallelerinde vatandaşların çektiği mağduriyet giderildi.

40 ÇİFTÇİNİN ARAZİ YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ekipler tarafından Ağzıdelik Mahallesi’nde arazi yol yapım çalışması sürdürülüyor. Aynı zamanda Çevreli Mahallesi’nde 1 buçuk kilometrelik malzemeli yol bakım çalışmasıyla ortalama 40 çiftçinin arazi yol sorunu çözüldü. Vatandaşların talepleri üzerine ise Kuzoluk Mahallesi’nde yol açma çalışması gerçekleştiriyor.

“KIRSAL MAHALLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”

Mahalle sakinlerinin ulaşım kolaylığını kesintisiz sürdürülebilmesi için çalışmaları titizlikle yürüten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamalarını sağlamak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bu anlamda kırsal mahallerimize önem veriyor ekiplerimizle hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.