FINDIKPINARI’NDA FİNALİN ADI: MENTEŞSPOR – DAVULTEPESPOR

30 AĞUSTOS FINDIKPINARI ZAFER KUPASI FUTBOL TURNUVASI’NDA FİNAL GÜNÜ

Spor Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 03:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
215 okunma
Takip EtGoogle News

FINDIKPINARI’NDA FİNALİN ADI: MENTEŞSPOR – DAVULTEPESPOR

30 AĞUSTOS FINDIKPINARI ZAFER KUPASI FUTBOL TURNUVASI’NDA FİNAL GÜNÜ

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ‘Şehit Polis Memuru Sedat Gezer Sezonu’ adı altında düzenlenen 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda final maçı bugün oynanacak. Menteşspor ile Davultepespor arasında gerçekleşecek mücadele saat 16.30’da Fındıkpınarı Stadyumu’nda oynanacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası final maçı bugün oynanacak Menteşspor-Davultepespor karşılaşması ile sona eriyor. Saat 16.30’da başlayacak ve heyecan dolu geçmesi beklenen mücadele sonunda kazanan ekip şampiyonluk kupasına kavuşacak.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve 37 takımın katıldığı turnuvada, yarı final müsabakalarında rakiplerini penaltı atışlarıyla eleyen Menteşspor ve Davultepespor kupa için mücadele edecek.

Kuyulukspor ile Tepeköyspor arasında oynanacak 3.’lük maçının ardından başlayacak final müsabakasının ardından Kupa Töreni düzenlenecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi toplamda 112 karşılaşmanın gerçekleştirildiği bu yıl ki organizasyona ‘Şehit Polis Memuru Sedat Gezer Sezonu’ ismini vermişti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.