ÇOCUKLARIN YÜZÜ BAYRAMDA BÜYÜKŞEHİR’LE GÜLDÜ

MERSİN’İN HER SOKAĞINDA ÇOCUKLARA BÜYÜKŞEHİR’DEN HEDİYE

Gündem Yayın: 14 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.04.2024 11:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
16 okunma
Takip EtGoogle News

ÇOCUKLARIN YÜZÜ BAYRAMDA BÜYÜKŞEHİR’LE GÜLDÜ

MERSİN’İN HER SOKAĞINDA ÇOCUKLARA BÜYÜKŞEHİR’DEN HEDİYE

Her zaman çocukları önceleyen ve onları mutlu etmek, geleceğe hazırlamak için projeler üreten Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da çocukları unutmadı. ‘Keyifle bitirip, sevgiyle biriktirin’ sloganıyla yola çıkan Büyükşehir ekipleri, binlerce çocuğun yüzünü içi şeker dolu kumbaralarla güldürdü.

Her zaman çocukları önceleyen ve onları mutlu etmek, geleceğe hazırlamak için projeler üreten Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da çocukları unutmadı. ‘Keyifle bitirip, sevgiyle biriktirin’ sloganıyla yola çıkan Büyükşehir ekipleri, binlerce çocuğun yüzünü güldürdü.

Mahalle mahalle çocukları sevindirmek için dolaşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kumbaralara doldurdukları şekerler ile çocukların hem bayramda mutlu olmalarını hem de para biriktirmelerine katkı sağladı.

Yazgı: “Bu sevince ortak olmak bizim içinde çok kıymetli”

Mersin’in 13 ilçesinde binlerce çocuğa hediyelerini ulaştırdıklarını söyleyen Sosyal Hizmet Uzmanı Yusuf Yazgı, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak özel günlerde çocukların bizi beklediğini biliyoruz. Bu bayram da içi şekerle dolu kumbaralarımızı çocuklarımıza dağıtıyoruz. ‘Keyifle bitirip, sevgiyle biriktirin’ diyoruz. Çocukların bayram sevincine ortak oluyoruz. Bu sevince ortak olmak bizim içinde çok kıymetli. Bu vesileyle Mersin halkının Ramazan Bayramı’nı kutlar nice mutlu bayramlar yaşamalarını temenni ederiz” diye konuştu.

Çelik: “Vahap Başkanımız bizi sevindirdi, güldürdü, Allah da onu güldürsün”

İçinde şeker olan kumbarayı çok beğendiğini söyleyen Akın Çelik, “İçinde renkli renkli şekerler, güzel bir not var. Kumbara göndermişler. Harçlıklarımı topladım, o paraları bu kumbaraya atacağım. Bayram harçlıklarımda tablet almayı düşünüyorum” dedi. Başkan Seçer’e teşekkür eden Çelik, “Bizi sevindirdi, güldürdü, Allah da onu güldürsün” ifadelerine yer verdi.

Hediyeleri çok beğendiğini söyleyen Ezvin Polat, “Kumbara var, içinde şeker de var. Kumbarama çok sahip çıkacağım, çok güzel şeyler katacağım içine. Bayram harçlıklarımı koyacağım içine. Vahap Başkanım size çok teşekkür ederim” dedi.

Her kapıyı çalarak hem bayramlaşan hem de bol bol şeker toplayan Hamza Biçici, “Bugün mahalle mahalle dolaşarak çok fazla şeker topladık. Harçlık da topladık, o harçlıkları bu kumbaraya koyacağım. Topladığım paraları da yetim yurtlarına bağışlayacağım. Başkanımıza çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kudret Ela Döner ise, “Çok güzel, teşekkürler Vahap Seçer amcaya. Harçlıklar toplayacağım, o harçlıkları da bu kumbaraya koyacağım” diyerek, herkesin bayramını kutladı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.