TARSUS SU PARK 2023 YAZ SEZONUNDA 8 BİN 110 VATANDAŞA ULAŞTI

Tarsus Belediyesi'nin vatandaşlarına sunduğu Tarsus Su Parkı, 2023 yaz sezonunu büyük bir ilgi ve coşkuyla tamamladı

Gündem Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 09:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
106 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS SU PARK 2023 YAZ SEZONUNDA 8 BİN 110 VATANDAŞA ULAŞTI

VATANDAŞLAR TARSUS SU PARK’A YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Tarsus Belediyesi'nin vatandaşlarına sunduğu Tarsus Su Parkı, 2023 yaz sezonunu büyük bir ilgi ve coşkuyla tamamladı. 3 ay boyunca süren keyifli yaz dönemi boyunca, 8 bin 110 vatandaş parkı ziyaret ederek hem serinledi hem de eğlenceli aktivitelerle vakit geçirdi. Yüzme kurslarının da yer aldığı su parkta yüzlerce vatandaş uzman eğitmenlerce hijyenik koşullarda yüzme eğitimi aldı.

Tarsus Su Parkı, sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyenlerin buluşma noktası haline geldi. Hijyenik koşullarda sunulan yüzme kursları ile su sporlarına ilgi duyanlar için mükemmel bir fırsat sunuldu. Ayrıca, aileler için güvenli ve eğlenceli bir ortam sunan park, tüm yaş gruplarından insanların keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline geldi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, parkın başarılı bir yaz sezonu geçirdiğini ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandığını ifade etti. Ayrıca, parkın hijyenik koşullarının sürekli olarak kontrol edildiğini ve güvenliği ön planda tuttuklarını belirtti. Su park aynı zamanda yaz ayının belli bir döneminde Perşembe akşamları da hizmet verdi. Canlı müzik eşliğinde yüzen vatandaşlar keyifli vakit geçirdi.

“HARİKA BİR YAZ GEÇİRDİK”

Yaz boyu sık sık su Park’ı tercih ettiğini belirten kursiyer, "Tatil döneminde Su Park'ta yüzme kursuna katıldım. Su korkusunu aştım ve profesyonel eğitmenlerden yüzme öğrendim. Ailem ve arkadaşlarımla sık sık buraya geldik ve bu harika tesis için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

“TEMİZ HAVUZLARI VE UYGUN FİYATLARI TERCİH ETMEMİZE NEDEN OLDU”

Su Parkı’nda vakit geçirmekten memnun olduğunu dile getiren bir vatandaş, "Su Parkı'nda vakit geçirmekten büyük keyif alıyoruz. Temiz havuzları ve uygun fiyatları tercih etmemize neden oldu. Ayrıca, çocuklarımız için güvenli bir ortam sunuyor. Belediyemize bu harika hizmet için minnettarız" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.