MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL KONYA’DA DÜZENLENEN GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI'NA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi, ‘2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla yurt genelinde yürütülen faaliyetlere ek olarak düzenlendiği genişletilmiş bölge istişare toplantısını Konya’da gerçekleştirdi

Gündem Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 13:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
140 okunma
Takip EtGoogle News

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL KONYA’DA DÜZENLENEN GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI'NA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi, ‘2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla yurt genelinde yürütülen faaliyetlere ek olarak düzenlendiği genişletilmiş bölge istişare toplantısını Konya’da gerçekleştirdi.

Konya, Antalya, Isparta, Karaman, Mersin, Adana, Aksaray illerini kapsayan bölge toplantısında 2024 yerel seçimleri de ele alındı. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Mersin teşkilatlarıyla toplantıya katıldıklarını belirterek “Konya, Antalya, Adana, Mersin, Isparta, Karaman ve Aksaray illerimizi kapsayan MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantımızı büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yolunda devlet, millet, vatan ve bayrağımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türk ve Türkiye yüzyılı için hep birlikte el ele.” şeklinde konuştu.

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ‘2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’ temalı genişletilmiş bölge istişare toplantıları devam ediyor. Konya’da gerçekleştirilen toplantıya MHP Mersin İl, İlçe teşkilatları da tam kadro katılım sağladı.

Türkiye’nin yeni yüzyılda izleyeceği adımların ele alındığı istişare toplantısında; siyaset ve ülke gündemindeki konuların değerlendirilmesi, 17 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan 14. Olağan Büyük Kurultay ile ilgili çalışmalar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerine yönelik hazırlıkların müzakeresi, bölgesel ve yerel stratejilerle propaganda faaliyetlerinin irdelenmesi, yerel seçimlere dönük tematik proje ve hedefler hakkında görüş alışverişi, yerel ve bölgesel manada sahadaki gözlem ve tespitlerin ele alınması, tabandan ve genel seçmen profilinden gelen taleplerin üzerinde durulması gibi konular masaya yatırıldı.

MHP Mersin Milletvekili Uysal da istişare toplantısının ardından açıklama yaptı. Uysal “Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla genişletilmiş bölge istişare toplantılarımızı sürdürüyoruz. MHP Mersin teşkilatları olarak Konya’dayız. Toplantıdan çıkan sonuçlar hem partimizin hem de şehirlerimizin gelişimi açısından yol gösterici niteliğinde. Hep söylüyoruz MHP bu ülkenin sigortasıdır. Bu anlayışla Türkiye’nin yeni yüzyılında da siyasi ve insani misyonumuzu göz önünde bulundurarak hemşehrilerimize hizmet edeceğiz. Bölge toplantımızda, 17 Mart tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız 14. Olağan Büyük Kurultay ile ilgili yapılması gerekenler ve hemen akabinde yapılacak olan 31 Mart 2024 yerel seçimlerini masaya yatırdık. Her seçim bir öncekinden önemli ve üzerinde titiz çalışmak gerekiyor. Partimiz ve Cumhur İttifakı olarak büyük bir zafer kazanmaya odaklandık. Taban ne istiyor ve neyden memnun kalmadı 5 yılda bunları iyi not etmek, ona göre yol haritası belirlemek şart. Mersin’in milletvekili olarak muhalefet partilerinde olan belediyelerde yaşananları, vatandaşların mağduriyetlerini biliyorum. Kararlıyız ve hazırız! MHP ve Cumhur İttifakı ile Mersin’i kazanacağız. Gece uyumadan, gündüz durmadan çalışacağız. Genel başkanımızın yerel seçimler için belirleyeceği ekip, il ve ilçe başkanlarımız, teşkilatlarımızla birlikte Mersin’in milletvekili olarak sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu seçimde de tarihi misyonumuzu ön planda tutacağız.“ ifadelerine yer verdi.

Bu toplantıların teşkilatların çalışma temposunu yükseltmek adına da değerli olduğunu vurgulayan Uysal “İstişare toplantılarımız yeniden heyecan verdi, çalışma şevkimizi artırdı. Partimize gönül vermiş gençlerimizi de dinledik. Taleplerini kendimize sorumluluk biliyoruz çünkü onlar hem geleceğimizi hem de partimizi temsil edecekler. Katılım sağlayan tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.