MECLİS BAŞKANI KAYA “18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ” NÜ KUTLADI

BORSA MECLİS BAŞKANI MURAT KAYA'NIN MESAJI

Gündem Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 07:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
57 okunma
Takip EtGoogle News

MECLİS BAŞKANI KAYA “18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN YILDÖNÜMÜ” NÜ KUTLADI

BORSA MECLİS BAŞKANI MURAT KAYA'NIN MESAJI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, “Tarihi kahramanlıklarla dolu bir milletin yeniden dirilişinin destanlaştığı Çanakkale zaferi, ümidin inanca, inancın zafere döndüğü andır." dedi.

Mesajında Çanakkale destanını yazan kahramanların asla unutulmayacağını belirten Meclis Başkanı Murat Kaya ," Çanakkale Zaferi, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde en ağır şartlarda bağımsızlık uğruna kazandığı ve yıllar geçse de unutulmayacak şekilde dünyaya ispatladığı kahramanlık destanıdır. O gün Conkbayırın da, Anafartalar da tarihimizi yazan şehitlerimize, atalarımıza borcumuzu ancak birlik ve beraberliğimizin tükenmez olduğunu göstererek ödeyebiliriz.

Bu milletin dirilişini ve istiklal ruhunu kazandığı, ümidin inanca, inancın zafere döndüğü ve bir Ulusun yeni tarihini milletinin imanıyla, kanıyla kazandığı O gün başlayan Milli Direniş ile bütün dünyaya eşi benzeri olmayan bir insanlık dersi verilmiştir.

Allah, kanla kazanılan bu vatan topraklarını korumamız için bize güç, kuvvet versin, bizleri O gün şehit düşenlerimizin mirasına layık birer efrad olmamızı nasip etsin.

Bizleri derinden üzen depremde hayatlarını kaybeden, deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyerek, Çanakkale şehitlerimizi ve Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnetle ve rahmetle anıyor, bu vatan uğruna canlarını siper eden şehit ve gazilerimize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.