BORSASI YÖNETİM KURULUNDAN TARSUS İLÇE JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler'e Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulundan nezaket ziyareti gerçekleşti

Gündem Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 19:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
149 okunma
Takip EtGoogle News

BORSASI YÖNETİM KURULUNDAN TARSUS İLÇE JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler'e Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulundan nezaket ziyareti gerçekleşti.

Ziyarette, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Gürbüz ’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Tarsus'a hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirten Binbaşı Mehmet Güler, “ Tarsus'un gerek nüfus gerek yüzölçümü olarak ve coğrafyasının büyük bir kent. Tarsus çok kıymetli bir şehir. Tarihi ile de oldukça zengin bir kent.” Dedi.

Tarsus’un tarıma dayalı bir ekonomiye sahip olduğuna değinen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, “Tarsus, tarıma dayalı bir ekonomiye sahip. Tarsus'un ekonomik ve sosyal anlamda hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışıyor, çabalıyoruz. Tarsus'un gelirinin % 70'den fazlası tarımsal üretim sayesinde gerçekleşmektedir. Katma değeri yüksek tarımsal üretimin yapıldığı şehrimizin ticaret ve sanayisinin geliştirilmesi, daha iyi yaşam koşullarının kentimize sunulmasına çalışıyoruz. Birlikte ele ele vererek Tarsus'u hak ettiği noktaya taşımak içinde hep çalışacağız “dedi.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.