KADIN SÜPÜRGECİLER YENİŞEHİR’E TOZ KONDURMAYACAK

Mersin Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan kadın personeller işbaşı yaptı, Yenişehir sokaklarına kadın eli değdi

Gündem Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 17:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
50 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan kadın personeller işbaşı yaptı, Yenişehir sokaklarına kadın eli değdi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, hem kadınların iş gücüne katılımını sağlamak hem de temizlik işleri kadrosunu güçlendirmek amacıyla 9 kadın personeli istihdam etti. Temizlik İşleri Müdürlüğünde süpürgeci olarak işe başlayan kadınlar ilçe merkezindeki sokakların temizliğini üstlenecek.

Göreve başlayan kadın personellerle bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Temiz bir yaşam alanı için üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Ekiplerimiz mahallelerimizin tamamında büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Kadın personellerimizle ekibimizi güçlendirdik, sokaklarımıza kadın eli değsin istedik. Hepimiz biliyoruz ki kadınların olduğu her yerde güzellik ve temizlik olur. Kendilerine güveniyor, kolaylıklar diliyorum.”dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.