TOBB’NİN TARSUS’A KAZANDIRDIĞI ESER HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

TOBB'un "81 il'e 81 Okul" Projesi kapsamında Tarsus'a yaptırdığı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kesin kabul çalışması yapıldı

Eğitim Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 10:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
95 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Oda ve Borsa Başkanlarının talepleri doğrultusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ilçemize yaptırılan mesleki okul tamamlandı.

TOBB'un "81 il'e 81 Okul" Projesi kapsamında Tarsus'a yaptırdığı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kesin kabul çalışması yapıldı. Okul, Tarım Meslek Lisesi olarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve MDTO Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu  Başkanı Ali Seçer, Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak ile TOBB İnşaat ve Emlak İşleri Uygulama Müdürü Haluk Altuntaş, okulun yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu, Milli Eğitime teslim haline geldiğini belirtti.

Seçer; “Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yapılan 24 derslikli okulumuzun inşaatı tamamlandı. Şu anda 24 derslikli meslek lisemiz Milli Eğitim Bakanlığı hizmetine sunulmaya ve öğrencilerimizin eğitimine hazır. Tarsus a kazandırılan bu projede tarım kenti olan Tarsus'un, tarımsal potansiyeli  dikkatle incelenerek tarımın gelişmesine yön verecek kalifiye elemanların yetiştirilmesi sağlanacak,

Tarımla uğraşan, el emeğini alın terini bu topraklarla zenginleştiren üreticilere destek verecek okulumuz öğrencileri hem kazanacak, hem de kazandıracak.

Okulumuzun Tarsus'a yapılmasında emeği ve desteklerini esirgemeyen başta TOBB  Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere TOBB Yönetim Kuruluna ve MDTO Başkanı Cihat Lokmanoğlu’na teşekkür ediyorum. 

Okulumuzun TOBB proje okulu olarak öğrenci kabulü ile yeni bir döneme daha girecek ve işinin ehli kalifiye ara elemanlarımızla üretime katma değer yaratılacaktır.

Tarsus'a ve iş dünyamıza hayırlı olsun." Dedi” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.