MERYAD’DAN ERZİNCAN AÇIKLAMASI

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, Erzincan'daki maden ocağında meydana gelen toprak kayması sonra yayınladı mesajında üzüntüsünü dile getirdi

Gündem Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 01:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
66 okunma
Takip EtGoogle News

MERYAD’DAN ERZİNCAN AÇIKLAMASI

MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, Erzincan'ın İliç ilçesindeki Çöpler Altın Madeni'nde toprak kayması sonucu 9 işçinin toprak altında kaldığı felaketten duyduğu üzüntüyü dile getirerek, göçüğün daha büyük felakete yol açmaması temennisinde bulundu.

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, Erzincan'daki maden ocağında meydana gelen toprak kayması sonra yayınladı mesajında üzüntüsünü dile getirdi.

Tüm Türkiye’nin gözünün Erzincan’da olduğunu ifade eden Başkan Doğmuş, “Erzincan İliç'te ilçesindeki Çöpler Altın Maden bölgesinde meydana gelen toprak kayması sonucu enkaz altında kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 9 işçinin kurtarılmasını umutla beklerken, toprak kaymasının daha büyük felakete yol açmamasını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Erzincan” ifadelerini kullandı.

Başkan Doğmuş, şiddetli yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir vatandaşın hayatını kaybettiği Antalya’ya da “geçmiş olsun”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.