ALTIN PORTAKALIN SİMGELERİ KALDIRILIYOR

Antalya Altın Portakal Film Festivalinin iptal edilmesiyle birlikte, festivalle ilgili simgeler ve afişler oldukları yerlerden kaldırılıyor

Sanat Yayın: 01 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 01.10.2023 09:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
138 okunma
Takip EtGoogle News

ALTIN PORTAKALIN SİMGELERİ KALDIRILIYOR

Antalya Altın Portakal Film Festivalinin iptal edilmesiyle birlikte, festivalle ilgili simgeler ve afişler oldukları yerlerden kaldırılıyor.

Festivalin iptal edildiği açıklamasının ardından kentin farklı noktalarına yerleştirilen afişler ve festivalin simgesi olan Venüs heykelleri apar topar kaldırıldı. Festivalin merkezi olan ve film gösterimlerinin yapıldığı Atatürk Kültür Merkezindeki 60ıncı yıl afişi henüz sökülmezken, merkeze çıkan yaya üst geçidi önündeki afişler kaldırımda taşınmayı bekliyor. Diğer yandan üst geçit üzerine yerleştirilen Venüs heykeli de henüz kaldırılmadı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.