TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 10 MODERN KREŞLE 450 ÖĞRENCİYE DONANIMLI EĞİTİM

Tarsus Belediyesi, çocukların kapsamlı, nitelikli ve sağlıklı bir ortamda eğitim alabildiği kreşlerle Tarsus’a hizmet vermeye devam ediyor

Eğitim Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 06:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 10 MODERN KREŞLE 450 ÖĞRENCİYE DONANIMLI EĞİTİM

Tarsus Belediyesi, çocukların kapsamlı, nitelikli ve sağlıklı bir ortamda eğitim alabildiği kreşlerle Tarsus’a hizmet vermeye devam ediyor. Toplamda 10 kreşte 450 öğrenci ile tam donanımlı eğitim veriyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Temiz, güvenli bir eğitim ortamı sağlamak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğumuz sorumluluğun bir gereği olarak en iyi kreş eğitimini veriyoruz." dedi.

Tarsus Belediyesi tarafından kentte yaşayan ailelerin çocuklarını rahatlıkla gönderebileceği, modern donanımlara sahip kreşlerin sayısı her geçen gün artırılıyor. Kreşlerde, hijyenik ve güvenli bir ortamın sağlanması için gerekli önlemler alınıyor. Çocuklar, oyun ve öğrenme aktiviteleriyle birlikte sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buluyor. Tarsus Belediyesi’nin Tozkoparan Mahallesi, Yarbay Şemsettin Mahallesi, Şahin Mahallesi, Yeşil Mahallesi, Belediye Tesisleri, Ergenekon Mahallesi, Yenice Mahallesi, Fatih Mahallesi, Akşemsettin ve Şehitler Tepesi Mahallelerinde toplam 10 kreşi bulunuyor. Başkan Bozdoğan tarafından her mahalleye bir kreş yapılması hedefleniyor.

“BU YAPTIĞIMIZ 10 KREŞ ÖNEMLİ BİR ADIMDIR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kreşlerin büyük bir kazanım olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyüyebilmeleri için uygun eğitim ortamları oluşturuyoruz. Bu yaptığımız 10 kreş önemli bir adımdır.” ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.