GAZETECİ FATİH YILDIRIM’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DUYGUSAL TEŞEKKÜR

TRend MEDYA'nın Kurucusu Gazeteci Fatih Yıldırım, babası Şükrü Yıldırım'ın geçirdiği trafik kazası sonrası gösterilen olağanüstü çabalar için sağlık çalışanlarına şükranlarını dile getirdi

Sağlık Yayın: 03 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 03.05.2024 09:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
82 okunma
Takip EtGoogle News

GAZETECİ FATİH YILDIRIM’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DUYGUSAL TEŞEKKÜR

TRend MEDYA'nın Kurucusu Gazeteci Fatih Yıldırım, babası Şükrü Yıldırım'ın geçirdiği trafik kazası sonrası gösterilen olağanüstü çabalar için sağlık çalışanlarına şükranlarını dile getirdi.

Babasının hayata tutunmasını sağlayan tüm ekiplere minnettarlığını bir basın açıklaması ile paylaştı.

Gazeteci Fatih Yıldırım, yaşanan olay sonrası sağlık çalışanlarının insan hayatındaki değerini ve önemini vurgulayarak şunları söyledi: "Bu süreçte, bir kez daha anladım ki, sağlık çalışanlarımız sadece mesleklerini icra etmiyor, aynı zamanda her gün sayısız hayatı kurtararak gerçek kahramanlık yapıyorlar. Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Mersin Medical Park Hastanesi ekiplerinin profesyonelliği ve insani yaklaşımları, babamın iyileşme sürecinde bizlere umut oldu. Dr. Mehmet Yaşar Şimşek ve Op. Dr. Murat Bereket başta olmak üzere, Mersin’deki sağlık hizmetlerinde ise Mersin Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Alper Beğen ve Müdür Yardımcısı Gökhan İlhan’a, hastanenizde sağladığınız koşullar için şükranlarımı sunarım. Prof. Dr. Şakir Ünal’a, estetik ve fonksiyonel iyileşme sürecindeki başarılı operasyonlarınız için teşekkür ediyorum. Gönül dostum yol arkadaşım Op. Dr. Güran Dinçer’e, Ortopedi ve Travmatoloji alanındaki bilgi ve becerileriyle babamın iyileşmesine katkıda bulunduğunuz için, Op. Dr. Ramazan Fesli’ye, Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında gösterdiğiniz hassasiyet için, Uzm. Dr. Neslihan Behrem Gayır’a, Nöroloji alanındaki desteğiniz için ve Uzm. Dr. Savaş Zeydanoğlu’na, Anestezi ve Reanimasyon konusundaki uzmanlığınız için teşekkürlerimi iletirken emeği geçen her bir sağlık personeline özel teşekkürlerimi ifade ermek istiyorum”

Yıldırım, "Babamın sağlığına kavuşmasında büyük rol oynayan ve zor zamanlarımızda yanımızda olan herkese minnettarız. Bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızın fedakarlığı, ailemize ve toplumumuza umut ışığı olmuştur. Onların emeği, sadece teknik bir başarı değil, aynı zamanda büyük bir insanlık hizmetidir." diyerek duygularını ifade etti.

Türkiye'de ve dünya genelinde sağlık çalışanlarının önemi, özellikle pandemi döneminde daha da belirginleştiğini dile getiren Gazeteci Fatih Yıldırım; bu teşekkürü, sağlık sektöründeki zorluklara ve çalışanların özverisine dikkat çekerek, toplumun bu kahramanlara olan desteğini ve saygısını güçlendirmesi gerektiğini  belirtti.

Biz de Tarsus Yenigüneş Gazetesi Yazı Ailesi ve İdari Birimi olarak; Sn. Fatih Yıldırım’a ve onun nezdinde babası Sn. Şükrü Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah’tan acil şifalar dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.