BÜYÜKŞEHİR TOROSLAR İLÇESİNİN HER CADDESİNİ YENİLİYOR

KUVAYİ MİLLİYE CADDESİ DAHA MODERN BİR YAPIYA KAVUŞTURULDU

Gündem Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 20:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
123 okunma
Takip EtGoogle News

BÜYÜKŞEHİR TOROSLAR İLÇESİNİN HER CADDESİNİ YENİLİYOR

KUVAYİ MİLLİYE CADDESİ DAHA MODERN BİR YAPIYA KAVUŞTURULDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarıyla Toroslar ilçesinin her caddesini yenileyerek konforlu bir hala getiriyor. İlçenin trafik akışının yoğun olduğu caddelerden biri olan Kuvayi Milliye Caddesi’nde çalışmalarını aşamalı olarak gerçekleştiren ekipler yoğun bir tempoyla sürdürdüğü sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde sorumluluk alanındaki tüm yolları konforlu hale getirmek için yoğun bir çalışma temposuyla faaliyetlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde caddenin, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile 87021 Sokak arasında kalan kısmını ve Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi ile Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı arasında kalan kısmını yenileyen ekipler, son olarak 87021 Sokak ile H.Okan Merzeci Bulvarı arasında kalan kısmını da yenileyerek caddedeki asfalt çalışmalarını tamamladı. Kuvayi Milliye Caddesi’nde asfalt yenileme çalışmalarında toplamda 2 bin 200 metrelik yol yenilenmiş oldu.

Ekipler, ilk olarak cadde üzerinde zamanla deforme olmuş bozuk zemini freze makinesi ile kazıyarak kaldırdı. Trafik akışının yoğun olduğu caddede asfalt seriminin hızla tamamlanması için çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren ekipler, yolda tam kapama yaparak faaliyetlerine devam etti. Sıcak asfalta hazırlık ve serim çalışmalarının tamamlanmasının devamında, daha konforlu ve güvenli sürüş için çizgi uygulamaları da yapılan yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.