TARSUS’TA KURBANLIK FİYATLARI İLE SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlıkların fiyatları, satış ve kesim yerleri ile ilgili toplantı sonucunda alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu.

Gündem Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 12:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
61 okunma
Takip EtGoogle News

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlıkların fiyatları, satış ve kesim yerleri ile ilgili toplantı sonucunda alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu.

Bu yıl 28 Haziran 2023 Çarşamba günü başlayacak 1 Temmuz 2023 Cumartesi günü sona erecek ve toplamda 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı öncesinde, T.C Tarsus Kasaplar Odası Kurbanlık fiyat belirleme komisyon kararına göre Küçükbaş keçi kilogram fiyatı 130,00 TL, Küçükbaş Koyun kilogram fiyatı 130 TL, Büyükbaş kurbanlık kilogram fiyatı 150,00 TL olarak belirlenirken, belediye tarafından tespit edilen kurbanlık satış yerleri ve kurban kesim yerleri belirlendi.

KURBANLIK SATIŞ YERLERİ BELİRLENDİ

Tarsus’ta ki kurbanlık satış yerleri; Hürriyet Mahallesi (Aydoğanlar Shell Petrol Yanı) Ergenekon Mahallesi Gazipaşa Bulvarı otoban ışıklar Off Road alanı üstü, Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı ile Mehmet Akif Ersoy Caddesinin kesişim noktasındaki boş alan, 82 Evler Mahallesi İbni Sina Bulvarı Kuvayi Milliye Parkı arkasındaki boş alan ve Belediye Mezbahanesi içi olarak açıklandı.

KURBAN KESİM YERLERİ BELLİ OLDU

Kurban Kesim yerleri ise Turkuaz Pazar Alanı, Tekke Mahallesi Pazar Alanı, Bağlar Mahallesi Pazar Alanı, Kırklarsırtı Mahallesi Pazar Alanı, Yenice Mahallesi Mezarlık Yolu, Gülek Muhtarlık Binası Yanı olarak belirlendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.