BAŞKAN SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

YENİŞEHİR BARBAROS İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN SEÇER’E ZİYARET

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 17:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
67 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

YENİŞEHİR BARBAROS İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN SEÇER’E ZİYARET

SEÇER, TÜM ÇOCUKLARI ‘ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİ’NE DAVET ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden Yenişehir Barbaros İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Seçer, her birinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Uluslararası Mersin Çocuk Festivali’ hakkında çocuklara bilgi veren Seçer, dolu dolu bir program hazırladıklarını belirterek, “Çocuklar muazzam birkaç gün geçirecek, sizleri de bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Çocuklara tavsiyelerde de bulunan Seçer, “Birbirinizi daha çok sevin, arkadaşlarla birbirinize yardımcı olun. Hiç stres yapmayın. Bol kitap okuyun, spor yapın, müzik aleti çalın. Kendinize çok iyi bakın” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret eden Yenişehir Barbaros İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Yenişehir Barbaros İlkokulu Müdürü Yusuf Gülgen, Öğretmen Esra Dumlu Çoruh, 3. Sınıf öğrencileri Can Savat, Çağan Arslan, Derin Yüce ve Göksu Ayzıt Aksoy yer aldı.

Seçer, tüm çocukları ‘Uluslararası Mersin Çocuk Festivali’ne davet etti

Çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Seçer, her birinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çocuklara dersleri hakkında sorular soran Seçer, “Tanıştığıma çok memnun oldum, hepiniz birbirinden güzelsiniz” dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Uluslararası Mersin Çocuk Festivali’ hakkında da bilgi veren Seçer, çocuklar için dolu dolu bir program hazırladıklarını belirterek, “Takip edip katılmanızı arzu ederiz. Birbirinden güzel etkinlikler var. 14 farklı ülkeden 350 çocuk, yine ülkenin muhtelif yerlerinden 200 çocuk olmak üzere toplam 550 misafirimiz var. Çocukların oluşturduğu Halk Dansları Topluluklarının gösterilerini izlemenizi tavsiye ederim. Çocuk Koşusu, Çocuk Bisiklet Şenliği ve Çocuk Futbol Şenliği olacak. Çocuklar muazzam birkaç gün geçirecek, sizleri de bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Seçer’den çocuklara; “Birbirinizi daha çok sevin, birbirinize yardımcı olun”

Çocuklara gelecek hayallerini soran Seçer, birbirinden güzel cevaplar aldı. Çocuklar da Seçer’in çocuklar, öğrenciler ve gençler için yapılan hizmetler için teşekkürlerini iletti. Çocukların ailelerine selamlarını ileten Seçer, Mersin ile ilgili taleplerini Alo 185 Teksin’e iletebileceklerini de sözlerine ekledi. Çocuklara tavsiyelerde de bulunan Seçer, “Birbirinizi daha çok sevin, birbirinize yardımcı olun. Hiç stres yapmayın. Bol bol kitap okuyun, spor yapın, müzik aleti çalın. Kendinize çok iyi bakın” diye konuştu.

Ziyarette; Başkan Seçer’in oturduğu koltuğu çocuklara bırakmasıyla renkli görüntüler ortaya çıktı. Sırayla koltuğa oturan Can Savat, Çağan Arslan, Derin Yüce ve Göksu Ayzıt Aksoy, Seçer’e teşekkür etti. Ziyaret sonunda Başkan Seçer, çocuklara ‘Uluslararası Mersin Çocuk Festivali’ ile ilgili hediyeler verdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.