CUMHUR İTTİFAKI TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT TAT SEÇİM STARTINI VERDİ

MAHMUT TAT: "HEM MERSİN BÜYÜKŞEHRİ HEM TARSUS'U YÖNETECEĞİZ, İNANDIK, KAZANACAĞIZ"

Gündem Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 07:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
70 okunma
Takip EtGoogle News

CUMHUR İTTİFAKI TARSUS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT TAT SEÇİM STARTINI VERDİ

MAHMUT TAT: "HEM MERSİN BÜYÜKŞEHRİ HEM TARSUS'U YÖNETECEĞİZ, İNANDIK, KAZANACAĞIZ"

Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut TAT ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fatih Yıldırım Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat seçim startına Ak Parti İlçe Başkanlığı ziyareti ile verdi.

Kalabalık bir Ak Parti topluluğu ile bir araya gelen Mahmut TAT'a olan ilgi gözlerden kaçmadı. Samimi sohbet havasında geçen ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı İlker Uyar, Ak Parti İl yöneticileri Tarsus Koordinatörü Cuma Gündoğdu, Tahsin Özkaya ev sahipliği yaptılar.

Ziyaret samimi bir sohbet havasında geçerken; siyasi birikimi, tecrübesi, Tarsus'ta yaptığı çalışmaları hakkında bilgi veren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı TAT, Cumhur İttifakının Tarsus'ta iktidar olduğu taktirde Tarsus'un gelişme potansiyelinin hacmini anlattı.

Tarsus'un turizm, ticaret, tarım ve kültür şehri olduğunu ancak layık olduğu yerde olmadığını ifade eden Mahmut TAT, Tarsus'u yönetmenin çocuk oyuncağı olmadığını ve tüm Cumhur İttifakına gönül verenlerin desteği ile Tarsus'u hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade ederek "Hem Mersin Büyükşehri hem Tarsus'u yöneteceğiz, inandık, kazanacağız" dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.