“BREMEN MIZIKACILARI” ÇOCUK MÜZİKALİ PRÖMİYER İLE GELİYOR

Mersin Devlet Opera ve Balesi “Bremen Mızıkacıları” çocuk müzikalinin prömiyerini 13 Şubat 2024 Salı günü Opera Sahnesi’nde gerçekleştirecek

Sanat Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 07:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
54 okunma
Takip EtGoogle News

“BREMEN MIZIKACILARI” ÇOCUK MÜZİKALİ PRÖMİYER İLE GELİYOR

Mersin Devlet Opera ve Balesi “Bremen Mızıkacıları” çocuk müzikalinin prömiyerini 13 Şubat 2024 Salı günü Opera Sahnesi’nde gerçekleştirecek.

Çocukları keyifli bir yolculuğa çıkaracak olan eser saat 10:30 ve 14:00’da çocuk izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Yaşlandıkları ve işe yaramadıkları gerekçesi ile ormana terk edilen horoz, eşek, kedi ve köpek, ağaçları kesip hırsızlık yapan iki haydutla mücadele ederek hem onların iyi insan olmalarını sağlar, hem de ormanı bu iki haydutun elinden kurtarırlar.

Dostluk, hayvan ve doğa sevgisi temalarının ön planda olduğu eserin metin ve şarkı sözleri Kenan Korbek’e ait. Süleyman Tekin tarafından sahneye konulan eserin , dekor ve kostümünü Özlem Topuz hazırladı. Koreoğrafi Berna Turhan İleri, ışık tasarım Zeynal Giray, Video ve projeksiyon tasarım Umut Sinan Özdemir, ses efekt ve tasarım Ali Ezgi Ezici imzası taşıyor.

“Bremen Mızıkacıları” çocuk müzikalinde ‘Gagalı’ rolünde Cumhur İbili, ‘Mırnav’ rolünde Aysel Cankatan, ‘Uzun Kulak’ rolünde Mahmut Uğur Nas, ‘Çomar’ rolünde Hüsamettin Özçelik, ‘Ömer’ rolünde Erhan Kaya, ‘Peri’ rolünde Nilsu Karaarslan, ‘1. Haydut’ rolünde Avşin Dilara Kaymak, ‘2. Haydut’ rolünde Gülin Dönmez, ‘Bekçi’ rolünde Orhan Güllüler sahne alacaklar. Biletler Opera Gişesinden, https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.