BAŞKAN ÖZYİĞİT’TEN ANNELERE “BAHAR SİZİNLE BİR BAŞKA GÜZEL OLACAK”

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Güvenevler Mahallesi’nde kadınlara lavanta hediye etti, günlerini kutladı.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 18:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
106 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Güvenevler Mahallesi’nde kadınlara lavanta hediye etti, günlerini kutladı. Başkan Özyiğit, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde kadınlara sandığa gitme çağrısında da bulundu.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Güvenevler Mahallesi’nde kadınlarla bir araya geldi. Forum AVM’yi gezerek kadınlara lavanta hediye eden Başkan Özyiğit, 14 Mayıs Anneler Günü’nü kutladı. “Sevgi, özveri ve fedakarlıkla bizi büyüten, güçlü ve ilham verici annelerimiz. Onlar, bizim ilk öğretmenlerimiz, sıkı sıkıya tutunduğumuz umut ışıklarımız. Annelerimiz güçlü, fedakar ve sevgi dolu varlığıyla, geleceğimizi şekillendiriyor.” ifadelerini kullanan Başkan Abdullah Özyiğit, anneleri işaret ederek “Yenişehir’de bahar sizinle bir başka güzel olacak” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.