TADER ’DEN KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİĞİ

Ankara Tarsuslular Derneği ‘’Arşın Mal Alan’’ adlı Operet temsilinde Tarsuslu öğrencilerle bir araya geldi

Sanat Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 04:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
47 okunma
Takip EtGoogle News

TADER ’DEN KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİĞİ

Ankara Tarsuslular Derneği ‘’Arşın Mal Alan’’ adlı Operet temsilinde Tarsuslu öğrencilerle bir araya geldi.

Tarsuslu öğrenciler ve yönetim kurulu üyeleri, TADER Öğrenci ve Gençlik Komisyonu tarafından organize edilen, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünce sahnelenen Azerbaycanlı besteci Üzeyir Hacıbeyov tarafından bestelenmiş 4 perdelik ’Arşın Mal Alan’’ adlı operetini birlikte izledi. Beğeniyle izlenen temsil sonunda sanatçılar ayakta alkışlandı.

TADER Başkanı Semih Özsu;’’ Öğrencilerimize yoğun sınav temposu öncesinde moral olması, kendilerini yalnız hissetmemeleri, birbirleriyle kaynaşmaları ve sanatla gençlerimizi buluşturmak düşüncesiyle bu etkinliği düzenledik. Bu etkinlikte emeği geçen Öğrenci ve Gençlik Komisyonu Başkanı Mert Can ve komisyon üyelerimize teşekkür ediyorum.

Gençlerimizin talepleri doğrultusunda bu ve buna benzer sosyal, kültürel, sanatsal, etkinliklerimizi düzenlemeye devam edeceğiz. Gençlerimizi önemsiyor her konuda TADER olarak yanlarında olduğumuzu hem kendilerinin hem de ailelerinin bilmelerini istiyoruz.

Ayrıca, katkılarından dolayı MEGA Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Yıldırım ve Ankara DOB Müdürü Volkan Kıran’ a teşekkür ediyoruz’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.