“KADINLAR İÇİN YARIŞIYORUM”

Masterchef yarışmasında girdiği potalardan başarıyla çıkmasıyla rekor kırarak son dörde kalan Esra Tokelli kadınlardan çok destek aldığını açıkladı

Yaşam Yayın: 04 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2024 14:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
107 okunma
Takip EtGoogle News

“KADINLAR İÇİN YARIŞIYORUM”

Masterchef yarışmasında girdiği potalardan başarıyla çıkmasıyla rekor kırarak son dörde kalan Esra Tokelli kadınlardan çok destek aldığını açıkladı.

Yıllar önce evinin mutfağından Masterchef mutfağına transfer olan onlarca gastronomi eğitimi ve restoran mutfağı deneyimi olan yarışmacıyı eleyerek dikkatleri üzerine çeken yarışmacı bu yıl da Masterchef Allstar’da ki başarısı ile oldukça konuşuluyor. Son dört yarışmacı arasından finale yürüyen Esra Tokelli “ hayatı boyunca hayallerine kavuşmak için çabalayan, kimi zaman düşen ama sağlam kalkan kadınlar için yarışıyorum.” Dedi.

Tokelli “ Son iki yıl yaşadığım üzüntüler acılar beni başarıya daha da yakınlaştırdı. Çünkü ben her yaşadığım üzüntünün altından çalışarak kalkmaya çalıştım. Kadınlar için yarışıyorum dememin sebebi bu. İnsan kendi üzüntüsünün dermanıdır. Buna inanıyorum. Zorluklarla, iniş çıkışlarla baş etmeyi kadınlar olarak çok iyi beceriyoruz biz. Sosyal medyadan hergün yüzlerce mesaj alıyorum sonuç ne olursa olsun tek başıma olmadığımı bilmek beni çok mutlu ediyor.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.