MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

MİLLETVEKİLİ UYSAL: MUHTARLARIMIZ VATANDAŞLARIMIZLA ARAMIZDAKİ KÖPRÜDÜR

Gündem Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 12:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
155 okunma
Takip EtGoogle News

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

MİLLETVEKİLİ UYSAL: MUHTARLARIMIZ VATANDAŞLARIMIZLA ARAMIZDAKİ KÖPRÜDÜR

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, yazılı açıklamada bulundu. Uysal “Demokrasimizin temel taşı muhtarlarımız şehirlerimiz ve ilçelerimiz için çok önemli bir misyon üstleniyor. Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

19 Ekim 2015 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Muhtarlar Günü’nün bu yıl 8’incisi kutlanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal 19 Ekim Muhtarlar Günü ile ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Uysal “Muhtarlarımızın görüşleri bizim için kıymetli. Çünkü muhtarın probleminin çözülmesi demek bulunduğu mahallenin ve ilçenin bir adım ilerlemesi demek. Bu da Mersin’in yükselişi oluyor. Biz göreve geldiğimizde yaptığımız ilk işten biri muhtarlar çalıştayını düzenlemek oldu. Mahallelerimiz için Mersinimizin ikinci bölge muhtarlarıyla da çalıştay gerçekleştireceğiz. Muhtarlık, gece gündüz demeden yoğun emek vererek yapılan zor bir meslektir. Siyaset üstü olan bir görev ve aidiyetlik gerektiriyor. Halkın beklediği hizmeti bize en hızlı ulaştıran muhtarlarımız, görevleri boyunca fedakarca çalışıyor. Muhtarlarımız, devletimizin taşradaki en temel taşıdır. Vatandaşlarımız ile bizlerin arasında köprü olan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.