TARSUS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET METİN’DEN BORSA’YA ZİYARET

Bugüne kadar birçok projede iş birliğimiz oldu. Bundan sonra da olacaktır

Gündem Yayın: 17 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 17.10.2023 16:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
37 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET METİN’DEN BORSA’YA ZİYARET

Tarsus Ticaret Borsasına ve  Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin Borsanın yeni yönetimini tebrik etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Gürbüz ve İlhan Titiz’in de bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke , ziyaretten dolayı Mehmet Metin’e teşekkür ederek, Borsa olarak paydaş kurum ve kuruluşlarla istişare ve iş birliği kültürünü önemsediklerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Borsa'nın eğitime olan yardımlarından duyduğu memnuniyeti belirtiği ziyaretinde, ortak çalışmalar ve iş birliğinde yürütülen faaliyetler kapsamında desteklerini esirgemeyen borsa yönetimine teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke , eğitim ve öğretim alanında her zaman iş birliğine açık olduklarını belirterek, “Sayın Hisarcıklıoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum. TOBB ‘nin Tarsus’a yaptırdığı 24 derslikli Tarım ve Gıda ağırlıklı Meslek Lisesi olarak faaliyete geçecek okulumuzun Milli Eğitim Bakanlığından Proje Okulları statüsüne alınmadığını, bu konuda yardımcı olmasını arz etmiştik Sağ olsun 11 Eylül de TOBB ‘nin yaptırdığı okul Bakanlıkça proje okulu olarak statüsünü kazandı. Öğrencilerimiz hepimizin evlatları. Onların eğitimleri konusunda yürütülen her projeye destek vermek taşıdığımız en önemli sorumluluklardan biridir. Bugüne kadar birçok projede iş birliğimiz oldu. Bundan sonrada olacaktır. “İfadesini kullandı.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.