YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE ÖZEL ETKİNLİK

Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, gönüllü vatandaşlarla birlikte Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevini ziyaret etti

Gündem Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 12:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
90 okunma
Takip EtGoogle News

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN HUZUREVİ SAKİNLERİNE ÖZEL ETKİNLİK

Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, gönüllü vatandaşlarla birlikte Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerine yönelik müzik dinletisi yapıldı, atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü’nde yaşlı bireylere toplumun değerli bir parçası olduklarını hatırlatmak ve onlara emeklerinden dolayı minnettarlık sunmak amacıyla Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevinde özel bir etkinlik programı hazırladı. Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ile gönüllü vatandaşlar huzurevi sakinleriyle buluştu, renkli etkinliklerle dolu dolu bir gün geçirdi.

Mersin Yardım ve İyilik Vakıf Huzurevi Müdürü Canan Kubat “Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e bu özel günde bizleri unutmadığı için çok teşekkür ederim. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü gelip burada sanat atölyesi ve müzik dinletisi düzenleyerek yaşlılarımızla bir araya geldiler. Güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yenişehir belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Şehitoğlu ise “Huzurevindeki sakinlerimizle bir araya gelmek, gerek müzikle ve gerek sanatla yanlarında olalım, sıkıntılarına, mutluluklarına ortak olalım istedik. Gençlik varsa yaşlılık da olacak. Daima onların yanındayız.” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.